reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 7.12.2016 a svátek mají Ambrož a Benjamín.

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Léčka

Les dangereux

Další název:
Dangerous People
Žánr:
Země:
Rok:
2002
Délka:
108 minut
„Zachraň supehvězdu, uteč únoscům, najdi ztracenej meloun...“

Celkové hodnocení filmu Léčka

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 51.1% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
10.9.2006
Snura
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
6.8.2005
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
17.10.2009
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.2.2010
Pauleto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
10.2.2010
boudaj
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
31.10.2007
Hannah98
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
10.9.2010
jan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
19.10.2009
Dalimoni
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
3.2.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih18186minih18186Rumburak (1984) 
Rumburak n
minih7551minih7551Fantom Amsterdamu (1987) 
Amsterdamned n
minih51023minih51023Sinan Toprak (2001) [TV seriál] 
Sinan Toprak ist der Unbestechliche n
minih26619minih26619Babiččina krabička (1963) [TV pořad] 
Babiččina krabička n
minih53564minih53564Vídeňská krev (1973) [TV inscenace] 
n
minih67771minih67771Milující manželka (2008) [TV film] 
Fatal Kiss n
minih24738minih24738Tažní ptáci (1961) 
n
minih8931minih8931John Chisum (1970) 
Chisum n
minih39186minih39186Pan účetní opět zasahuje (1999) 
Fantozzi 2000 - la clonazione n
minih5025minih5025Cesta do hlubin študákovy duše (1939) 
Cesta do hlubin študákovy duše n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

51.1 %
2   - hvezdyn
3   - Snura
9   - satyr
7   - oulisna
5   - Pauleto
4   - boudaj
10 - Hannah98
5   - jan
1   - Dalimoni
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139603
Osobností: 599608
Fotografií: 517421
Plakátů: 250467
Obsahů a biografií: 128932

Poslední komentáře

Smích z ráje (1970)

inspirativní...

Smích z ráje
Doporučuji ke shlédnutí,   vcelku vyvedená britská   taškařice, vhodná pro   inspiraci, pokud Vás budoucí   "dědici" zlobí. Až jednou   nadejde více >

Autor: Vinz.Clortho | Hodnocení: 10 / 10

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.592/0.57