reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 18.1.2017 a svátek má Vladislav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Lebkouni V: Tisíciletí

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 45% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
23.2.2013
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
5.9.2009
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.10.2009
fred.appl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
4.4.2009
brnvl2105
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
1.11.2009
Strength
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
18.5.2007
sluníčko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.8.2006
Abika
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
24.11.2014
CZMirek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
29.10.2007
pepa123
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
22.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih27927minih27927Celý širý svět (1996) 
The Whole Wide World n
minih49895minih49895Srpen před bouří (2008) 
August n
minih17160minih17160Pruhovaná plavba (1961) 
Полосатый рейс n
minih13745minih13745Nebezpečná rychlost 2: Zásah (1997) 
Speed 2: Cruise Control n
minih54984minih54984Black Sabbath: Never Say Die (1984) [DVD] 
n
minih25549minih25549Malí válečníci (1998) 
Small Soldiers n
minih3081minih3081Angličan, který vylezl na kopec a slezl z hory (1995) 
The Englishman Who Went Up a Hill, but Came Down a Mountain n
minih27949minih27949Psí vévoda (1999) 
The Duke n
minih51896minih51896Donutil 2007 (2007) [DVD] 
Donutil 2007 n
minih56401minih56401Hranica (2009) 
Hranica n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

45 %
4   - M.A.G.
5   - R.RICKIE
8   - satyr
3   - fred.appl
5   - brnvl2105
4   - Strength
7   - sluníčko
5   - Abika
2   - CZMirek
2   - pepa123
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140504
Osobností: 602480
Fotografií: 520531
Plakátů: 252128
Obsahů a biografií: 129550

Poslední komentáře

Město 44 (2014)

63 dnů

Město 44
Novodobý pohled režiséra   Jana Komasy na tragické a pro   většinu Poláků i   traumatické události z   období Varšavského   povstání.Již téměř více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 8 / 10

Trpaslík (2017) [TV minisérie]

Trpaslík asi baví...

Trpaslík
...ale mě moc ne. Vychválili   mi ho, tak jsem ho shlédl,   ale bylo to chvilkami trochu   trápení.
Sem tam se   člověk pobaví, jindy se   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Svět pod hlavou (2016) [TV minis...

Seriál sází na nostalgii

Svět pod hlavou
...které asi není nikdy   dost. Také jsem jedním z   těch, kteří když vidí   něco, co se "tehdy"   používalo, nebo dělo,   nostalgicky se více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 5 / 10

Teorie tygra (2015)

A je tu další český film

Teorie tygra
... který mě nezklamal svou   kvalitou, ale čekal jsem od   něho víc.
Opět, stejně   jako v případě Ztraceni v   Mnichově, se jedná o   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Ztraceni v Mnichově (2015)

Je jen moje chyba,

Ztraceni v Mnichově
...že jsem od tohoto filmu   čekal víc.
A to ve všech   směrech. Na současné   české poměry se pořád   jedná o nadprůměrný   snímek, ale to je více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 1.742/1.699