Zari
ohodnotit

Le lac des morts vivants

Další název:
Zombie Lake; The Lake of the Living Dead
Žánr:
Rok:
1981
Délka:
90 minut

Komentáře k filmu Le lac des morts vivants

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
curil
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 17.2.2021
Od Jeana Rollina bych čekal   důstojnější představení.   I když jde o podceňovaný   žánr eurotrash, patří   příběh Zombie Lake mezi   nejslabší režisérovy   filmy. Stále dokola se   opakuje stejná scéna nahých   děv u rybníka a několika   nacistických zombíků   vystupujících z vody a   vraždící nahotinky. K   lepšímu patří scény   stahování pod vodu, což se   sice hodí více pro vodníky,   ale zase tyto záběry patří   pro voyeury k   nejzajímavějším. Má to   být pomsta za to, že je   během války vesničani   naházeli mrtvé do vody a   nepohřbili. Nějak mi tam   nekoresponduje věk dívky   kolem třinácti čtrnácti   let, dcery jednoho ze   zelených plavců, děj by se   pak musel odehrávat kolem   roku 1957 nebo 1958. Více mi   i chybí gore scény, zde   probíhají v náznaku a tím   vlastně ubírají na horrové   atmosféře příběhu.
caligari
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 5.3.2008
Příšerný brak....
Neskutečně příšerný   horror kategorie C ,ve kterém   v jedné malé francouzské   vesnici čas od času   vylézají z rybníka   němečtí zombie vojáci a   mstí se místním obyvatelům   za to, že je tam kdysi za   války naházeli. Kdo neviděl   neuvěří- atmosféra a   hudební doprovod jsou jako   vystřižené z nějaké   argentinské telenovely,   všude spousta koupajících   se nahých ženských těl,   masky zombíků tak amatérsky   odfláklé, že se člověk   nemůže ubránit smíchu a   jako třešnička na dortu   dojemné setkání zombíka se   svojí dcerou, kterou   naposledy viděl kdysi dávno,   když ještě byla v kolébce.   Neuvěřitelný amatérský   brak jako s dílny Ed   Wooda,nicméně po několika   shlédnutích jsem v něm   přeci jen jisté zalíbení   našel, proto dávám celé 3   hvězdičky. Někdy i   extrémně špatný film   dokáže pobavit. Třeba   legendární Robot   Monster,že....

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Kluci v akci (2005) [TV pořad]

09:50 - 10:15

19 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

ČT2 - Nádherná Amerika

09:30 - 10:25

39 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

NOVA - Hell’s Kitchen Česko (2024) [T...

09:30 - 10:55

39 minut již uběhlo
46 minut zbývá do konce

Prima - Dvojka na zabití (2021) [TV se...

09:15 - 10:25

54 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Věra Houšková

Houšková Věra

Naposled navštívené:
Věra Houšková

Houšková Věra