reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 10.12.2016 a svátek má Julie. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Láva

Lava

Žánr:
Rok:
2002
Délka:
97 minut

Celkové hodnocení filmu Láva

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 51.3% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
ignac1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.10.2007
rankinfitch
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
24.7.2010
ras84
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
7.7.2012
Jorge
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.9.2004
yoogurt
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
16.12.2007
tomdoyle
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
14.12.2007
dedecko75
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
3.1.2009
re3
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
26.12.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih11109minih11109Lapeni v ráji (1994) 
Trapped In Paradise n
minih54771minih54771Touha tančit (2008) 
Kochaj i tańcz n
minih42434minih42434Má šťastná hvězda (2004) [Video] 
n
minih3955minih3955Běžící muž (1987) 
The Running Man n
minih25805minih25805Soumrak (1998) 
Twilight n
minih17189minih17189První liga (1989) 
Major League n
minih45043minih45043Dynastie (1981) [TV seriál] 
Dynasty n
minih44077minih44077Kurýr (1999) 
The Runner n
minih44887minih44887Santa Claus 3: Úniková klauzule (2006) 
The Santa Clause 3: The Escape Clause n
minih98791minih98791Avengers: Age of Ultron (2015) [DCP] 
The Avengers: Age of Ultron n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

51.3 %
5   - ignac1
3   - rankinfitc
4   - ras84
8   - Jorge
5   - yoogurt
4   - tomdoyle
3   - dedecko75
9   - re3

TV Program

ČT1 - Velký flám (1966)

22:50 - 00:50

54 minut již uběhlo
66 minut zbývá do konce

ČT2 - Tenkrát v Americe (1984)

20:00 - 23:45

224 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

NOVA - Těžko ho zabít (1990)

22:45 - 00:40

59 minut již uběhlo
56 minut zbývá do konce

Prima - Napospas osudu (2014)

22:05 - 00:35

99 minut již uběhlo
51 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139669
Osobností: 599814
Fotografií: 517576
Plakátů: 250517
Obsahů a biografií: 128958

Poslední komentáře

Zhasni a zemřeš (2016)

Zhasni a zemřeš
Byť je to z názvu patrné,   tvůrci nám již na samém   počátku dějství ukáží o   co tu jde. Duchařský   hororový thriller se nese v   tvorbě více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Harry Potter a Relikvie smrti – ...

Harry Potter a Relikvie smrti – část 2
Temný závěr celého   příběhu. Překrucování   faktů, hrdelní   soudy...kontrola svobody   projevu...to vše připomíná   Evropskou unii dnešních více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 10 / 10

Zvon Lukáš (2003) [TV inscenace]

Zvon Lukáš
Možná až příliš   umělecky míněná pohádka,   ale zároveň ne příliš   dobře natočená. Taková   zvláštní perlička   ušmudlaná.

Autor: petrusmev | Hodnocení: 5 / 10

...a je to! (1979) [TV seriál]

znají ho všude

...a je to!
nejlepší animovaný   československy seriál,   jezdím posvětě a třeba   Iranci ho milují, no netřeba   dabing :) za mě asi   nejlepší díly z více >

Autor: basse | Hodnocení: 10 / 10

Zázrak z Valby (1989)

Zajímavé sci fi

Zázrak z Valby
když jsem viděl film, tak   jsem byl ve věku hlavních   postav, za mě mohu říct,   hodně povedený, pamatuji na   muziku skupiny Roxette

Autor: basse | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.143/0.124