Zari
ohodnotit

Láska na černo

Booty Call

Rok:
1997
Délka:
77 minut
„Dva přátelé, kteří byli dlouho bez sexu, se rozhodnou ukojit své potřeby...“
Popis / Obsah / Info k filmu Láska na černo
Bunz s Rushonem mají dvojité rande. Doufají, že se jim podaří se svými krásnými protějšky dostatečně sblížit. Snaží se na ně zapůsobit, být romantičtí. Zkrátka udělají cokoli. Jenže dostat Nikki a Lysterine do postele nebude jednoduché...

Dva kamarádi vyrazí na dvojité rande. Vtipný sukničkář Bunz a o poznání vážnější Rushon doufají, že se jim podaří se svými krásnými protějšky dostatečně sblížit. Snaží se na ně zapůsobit. Snaží se být romantičtí. Zkrátka udělají cokoli. Jenže Nikki a Lysterine jsou moderní ženy trvající na absolutně bezpečném sexu a dostat je do postele bude o dost komplikovanější, než si Rushon s Bunzem představovali. Když Nikkin pes Killa zničí Rushonův jediný kondom, ocitnou se mladíci v ulicích manhattanské Čínské čtvrti, kde zažijí řadu nečekaných situací. Zdá se, že se celý svět spiknul proti nim! Provokativní komedie o dvou párech, které se potýkají s rozdílem mezi chtíčem a láskou.

Zdroj: HBO


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Láska na černo
Košilatá buranská komedie o marné touze dvou mladíků, kteří si našli pohledné slečny, ale ještě po sedmi týdnech mají problém, jak je dostat do postele. Korektní řešení najdou u latexového kamaráda - kondomu.

Autor/Zdroj: /reklamní materiály distributora


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Kathe Swanson

Swanson Kathe

Karolina Kaiserová

Kaiserová Karolina

Naposled navštívené:
Kathe Swanson

Swanson Kathe

Karolina Kaiserová

Kaiserová Karolina