reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Kto odchádza v daždi

Další název:
V znamení panny
Žánr:
Rok:
1974
Délka:
85 minut
Premiéra v ČR:
27.3.1975
„Snímek z prvních poválečných let slovenské vesnice podle románu Jána Jonáše Ve znamení panny“

Celkové hodnocení filmu Kto odchádza v daždi

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 73.3% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.6.2009
Nasudr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.1.2011
fred.appl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.4.2009
theremin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.1.2005
Tominko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.3.2008
paskaa
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
7.8.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih129397minih129397Smíšená rodina (1974) 
Mixed Company n
minih24826minih24826Za pět minut sedm (1964) 
n
minih36357minih36357Tajemná řeka (2003) 
Mystic River n
minih41761minih41761Bláznivá olympiáda (2005) 
The Ringer n
minih73086minih73086Natalee Hollowayová (2009) [TV film] 
Natalee Holloway n
minih23929minih23929Zločin v šantánu (1968) 
n
minih126255minih126255Scooby-Doo! Tréma před vystoupením (2013) 
Scooby-Doo! Stage Fright n
minih41381minih41381Sex ve městě (2008) 
Sex and the City n
minih68869minih68869Past (2010) 
Stone n
minih12225minih12225Méďa Béďa (1961) [TV seriál] 
Yogi Bear n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

73.3 %
5   - curil
8   - Nasudr
6   - fred.appl
8   - theremin
8   - Tominko
9   - paskaa

TV Program

ČT1 - Nástrahy zubařského křesla (19...

16:40 - 18:25

50 minut již uběhlo
55 minut zbývá do konce

ČT2 - Zázračná planeta: Zvířecí mazl...

17:20 - 18:15

10 minut již uběhlo
45 minut zbývá do konce

NOVA - Znovu 17 (2009)

17:20 - 19:30

10 minut již uběhlo
120 minut zbývá do konce

Prima - Karolína, domácí kuchařka (201...

17:00 - 17:35

30 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599414
Fotografií: 517159
Plakátů: 250327
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Sice

Vánoční Kameňák
pleáda známých herců a   postav,ale "úrovně" prvních   dílů to nedosahuje.Hodně   špatně nastavená kaše,leč   na vypnutí mozku a relaxaci   při pátečním večeru to   kupodivu stačilo.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.444/0.421