Zari
ohodnotit

Komentáře k filmu Krvavá pláž

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
Prasoid
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 3.1.2011
Blood beach sice není   nikterak výrazným filmem,   nicméně čas strávený s   ním není ztracený. Jedná   se o horor vycházející z   postupů staré školy,   vyniká uspokojivou   atmosférou, svižným tempem,   pravověrným old school   monstrem, které rozesměje.
martin.stusak.9
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 15.9.2019
Lidé mizí a policie je   bezmocná. Jednou se ale   ukáže, že se nebezpečí   skrývá pod zemí. A je to   něco, co zřejmě inspirovalo   tvůrce snímku 'Chvění'   (1990). Příběh se   odehrává v Kalifornii na   pláži, což jasně dokládá   vliv úspěšného snímku   Stevena Spielberg 'Čelisti'   (1975). A tak vlastně sáhli   po stejné notě, jen nejsou   lidé v nebezpečí ve vodě,   ale pro změnu na pláži.   Hororový monster film z   počátku osmdesátých let je   ale v celém svém spektru   horší než jak vypadá.   Naprosto nudná a omšelá   atmosféra rdousí veškeré   počáteční divácké   nadšení. Pouze scény, kdy   se lidé v hrůze a   zoufalství propadají do   země, jsou po technické   stránce povedené. Než si   však uvědomíme že jsou   vlastně všechny   stereotypní. Tady to chtělo   více nápadů. I zpodobnění   onoho monstra na konci snímku   už horší snad ani být   nemohlo. Myšlenka příběhu   ale nebyla špatná. Děj se   drží detektivního rázu a   snaží se diváka,   ovlivněného právě   zmíněným Spielbergovým   snímkem, držet v napětí, o   co se vlastně jedná.   Jenomže drasticky nízký   rozpočet a naprostý   tvůrčí amatérismus   udělalo své. Točeno   zřejmě pro televizi, kde se   na nějakou kvalitu moc   nehledělo. Například asi v   polovině filmu je v obraze   delší dobu jasně vidět   stínítko nad čočkou   kamery. Jak je možné, že si   toho kameraman nevšiml?   Snímek nemá žádné   výrazné tempo, proto ta   zoufalá nudnost. A nepomohli   tomu ani Burt Young a John   Saxon. Alespoň to pozdější   'Chvění' stojí za to.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Daleká jízda

Daleká jízda

Naposled navštívené:
Daleká jízda

Daleká jízda