Zari
ohodnotit

Krvavá hostina

Feast

Žánr:
Rok:
2006
Délka:
95 minut
Premiéra v ČR:
15.3.2007
„Hádej, kdo bude k večeři“
Popis / Obsah / Info k filmu Krvavá hostina
POZOR SPOILER

Bozo je městský flink. Žena má přezdívku Harleyho máma. Mladík zvaný Kolečko prodává pyrotechniku, je na vozíku. Je tu i Trenér, Babča, herec Jason Mewes, pivař Pivař, Barman a číšnice Tuffy. Další jsou Veterán, Šéf, modelka a herečka Cukroušek a malý Cody. Ti všichni jsou shromážděni na jednom místě, v budově u benzínové pumpy, kam ještě přichází Hrdina. Řekne všem, že se za ním ženou příšery a on přítomné lidi zachrání. Nesplní to, protože je něčím zabit. Hned poté sem vrazí jeho manželka Hrdinka a začíná bitva s monstry. Tu odskáče jako první Veterán. Dovnitř vnikne něco malého, a to připraví Harryho mámu o kus nohy. Pak se to povede zavřít do mrazáku. Při dalším útoku je překvapivě vytáhnut ven přes okno Cody a Pivař je poblit nějakým slizem. To, co zavřeli do mrazáku, zastřelí a Trenér má nápad - vystrčit to z okna. Udělají to, ale pak poznají, že to nebyl dobrý nápad, poněvadž jim to obludy vezmou a sežerou. A porodí další obludku. Nastává další útok, kdy obluda vyrve Pivaři oko. Vznikne plán, při kterém musí někdo nahoru do domu a někdo dolů do sklepa. Nahoře to skřípne, protože se zlomí klíč, ale přesto se pak povede těmi dveřmi amputovat obludě nějaký orgán. Asi penis. Další krok je tedy utéci přes sklepní okénko. Mrtvola Harryho mámy je obalena na koleně vyrobenou hořlavinou, má posloužit jako návnada. Co na tom, že Bozo zjistí, že mrtvola není ještě zcela mrtvá. Odpálena je stejně. Pak se Cukroušek dostává až k nákladnímu autu. Má s ním přirazit do domu a oni mají nasednout a ujet. Nu, a nyní přichází první drobné překvapeníčko.


Autor: Pitryx

Popis / Obsah / Info k filmu Krvavá hostina
Skupinu několika cizinců, kteří se vzájemně potkali v jednom zapadlém baru napadne smečka prapodivných monster, kteří budou postupně redukovat jejich stav. Zapomeňte na jakkékoliv vysvětlování, takhle to prostě je a od začátku do konce můžete být svědkem tohoto nerovného boje. Kdo zůstane naživu, pokud vůbec někdo??


Autor: Parvati

Popis / Obsah / Info k filmu Krvavá hostina
V béčkovém hororu debutujícího Johna Gulagera (nar. 1957) využívají autoři záměrně všech klišé žánru a snaží se je okořenit nejen přemírou hnusu, ale také „humorným nadhledem“. – Děj se odehrává jedné noci v osamělém baru v poušti, kde je osazenstvo napadeno rodinkou vražedných monster z rodu „vetřelců“ (kombinovaných s chlupatými zvířecími postavami). Ty naštěstí není moc vidět, neboť se ztrácejí v prudkých pohybech kamery a v krvavé lázni. Protagonisté, vystupující vesměs pod přezdívkami, jsou představeni „vizitkami“ hned na počátku příběhu, kde je naznačen i jejich příští osud. Z patnácti postav se ráno z baru nakonec vypotácejí tři (přičemž dvě ještě možná unikly během noci). Dílko je vskutku přehlídkou střelby z brokovnic, utrhaných končetin a hlav, chuchvalců masa nebo červů lezoucích z ran. - Krvavá hostina je vskutku určena jen vyhraněnému publiku. Vznikla díky třetí sérii TV soutěže Project Greenlight, v níž výkonní producenti Ben Affleck a Matt Damon umožňují realizaci a distribuci vítězného titulu. Hrají v ní mj. režisérův otec (Barman) a režisérova manželka (Harleyho Máma).
Tomáš Bartošek, Filmový přehled 2007/6


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

Podobné filmy

Krvavá hostina 2 (2008) [Video]

 Krvavá hostina 2 (2008) [Video]
Krvavá hostina 2 n
Feast II: Sloppy Seconds
Žánr: horor / akční / thriller / komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: John Gulager

(pokračování)

Krvavá hostina 3: Šťastný konec (2008)

 Krvavá hostina 3: Šťastný konec (2008)
Krvavá hostina 3: Šťastný konec n
Feast 3: The Happy Finish
Žánr: horor / akční / thriller / komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: John Gulager

(pokračování)

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Smolař

Smolař
Smolař

Naposled navštívené:
Smolař

Smolař
Smolař