reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 5.12.2016 a svátek má Jitka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Kristus se zastavil v Eboli

Cristo si e fermato a Eboli

Žánr:
Rok:
1979
Délka:
155 minut

Celkové hodnocení filmu Kristus se zastavil v Eboli

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 75% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.7.2009
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.11.2007
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.1.2009
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
19.6.2010
green-tea
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.11.2011
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
1.11.2007
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.2.2011
payo1555
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.1.2012
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.1.2010
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
21.3.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih28467minih28467Andělin popel (2000) 
Angela's Ashes n
minih28089minih28089Enigma (2001) 
Enigma n
minih21000minih21000O Malence (1994) 
Thumbelina n
minih56654minih56654Bláznova smrt (1973) [TV inscenace] 
Bláznova smrt n
minih102652minih102652Robot a Frank (2012) 
Robot & Frank n
minih12027minih12027Marie a Bruce (2004) 
Marie and Bruce n
minih76713minih76713Ústav hrůzy (1973) 
The Forgotten n
minih105087minih105087Styl 60 (1990) [TV film] 
Styl ´60 n
minih42254minih42254Dáma ví, kdy přijít (1992) [TV inscenace] 
Dáma ví, kdy přijít n
minih44968minih44968Setina sekundy (1981) [TV seriál] 
Un centesimo di secondo n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

75 %
6   - argenson
7   - cicis
7   - curil
3   - jarda53
8   - green-tea
9   - Edward52
8   - Bara.40
8   - payo1555
10 - satyr
9   - Area

TV Program

ČT1 - StarDance VIII ...kolem dokola

20:00 - 20:05

2 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

ČT2 - Stalingrad: Ve znamení Uranu

20:00 - 21:00

2 minut již uběhlo
58 minut zbývá do konce

NOVA - Televizní noviny (1994) [TV po...

19:30 - 20:20

32 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

Prima - Top star (2011) [TV pořad]

19:55 - 20:15

7 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139582
Osobností: 599565
Fotografií: 517310
Plakátů: 250398
Obsahů a biografií: 128915

Poslední komentáře

300: Bitva u Thermopyl (2007)

Průsmyk

300: Bitva u Thermopyl
"Jdi, poutníče, a zvěstuj   Lakedaimonským že my tu   mrtvi ležíme, jak zákony   kázaly nám." Komiksově   převyprávěný příběh   skutečných více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 7 / 10

Profesionáli (2008) [TV seriál]

manželka

Profesionáli
nevim jestli si toho nekdo   vsimnul ale manželka Marosa   je Růženka a ne Helenka   .jinak je to celkem zabavny   sitcom .

Autor: gabriela73

Polda (2016) [TV seriál]

20 let v komatu, ale nic ho nezastaví:-)

Polda
Zkřížit komediální   ladění a kriminálku v   jednom není zas tak   jednoduchý, hlavně když jde   o vraždy. Zde to vyšlo tak   napůl. Případy více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

45 Minutes from Hollywood (1926)

45 Minutes from Hollywood
Stan Laurel se zde objeví jen   v několika prostřizích. No,   s tím knírem vypadá fakt   divně. Snímek má rychlost i   spád, a je svým způsobem   legrační. Je to groteska ne?

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Laurel a Hardy na moři (1940)

Laurel a Hardy na moři
První polovina byla fajn, tak   trochu připomínala zlaté   časy grotesky, druhá byla   už moc a moc slabá. Na moři   se toho mnoho neodehrálo. Dá   se na to dívat, ale   nečekejte zázrak.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.44/0.418