Zari
ohodnotit

Krev šampiona

Bleed for This

Rok:
2016
Délka:
134 minut

Obsah filmu Krev šampiona

 
Skutečný příběh světového šampióna v boxu Vinnyho Pazienzy. Přestože Vinny po téměř smrtelné autonehodě netušil, zda vůbec bude někdy chodit, podařilo se mu uskutečnit jeden z nejpřekvapivějších návratů na výsluní v dějinách sportu.

Snímek Bleed For This vypráví neuvěřitelný skutečný příběh o jednom z nejinspirativnějších a nejpřekvapivějších návratů na výsluní v dějinách sportu. Miles Teller exceluje v roli Vinnyho Pazienzy, boxera z Providence přezdívaného “Pazmánský čert,” který se katapultoval ke slávě dvojnásobným vítězstvím v soubojích o světový titul. Při téměř smrtelné autonehodě si však Vinny přerazil páteř a bylo mu řečeno, že...
 
Související odkaz
 
Boxuj, co ti síly stačí

Rocky, Million Dollar Baby, Těžká váha, Creed… To je jen pár snímků z  prostředí boxu, které zabodovaly i  u  diváků, jimž je tento sport jinak na hony vzdálený. Ono taky nejde nutně o  box jako takový, spíš o  vůli bojovat, zvítězit a v  případě nepřízně osudu se nevzdat. A  i  o  tom je rok starý film napsaný podle životního příběhu Vinnyho Pazienzy. číst dál

 
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

red.mann
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 22.2.2019
Neskutečné vyprávění o neuvěřitelné vůli   a síle Vinnyho Pazienzy. Film nenudí a příběh   běží plynule od začátku až do konce.   Motivační příběh, jak se dokázal boxer po   těžké autonehodě vrátit do ringu.
curil
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 6.10.2017
Mezi sportovními filmy patří boxerské   příběhy většinou mezi nejlepší. A tak je to   i tentokrát, zvláště když jde o životní   pouť skutečné postavy, boxera Vincenza Edwarda   Pazienza. Sledování návratu Vinnyho do ringu po   těžkém zranění z automobilové nehody je   trochu na úkor zápasů v aréně, ale vynahradí   to nadšení borce a trenéra a jejich   zarputilost.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama