reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 7.12.2016 a svátek mají Ambrož a Benjamín.

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Krev andělů

Talk of Angels

Rok:
1998
Délka:
93 minut
Premiéra v ČR:
23.9.1999
„O vášnivé lásce a lidské statečnosti.“

Celkové hodnocení filmu Krev andělů

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 57.1% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.3.2011
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.11.2009
stanko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
19.11.2011
Minnie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.9.2009
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.5.2009
vampyer
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
8.8.2012
2104
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.8.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih56747minih56747Na tuhle nemám (2010) 
She's Out of My League n
minih45847minih45847Prosincoví kluci (2007) 
December Boys n
minih2448minih2448À la vie, à la mort! (1994) 
n
minih111883minih111883Muži vždycky lžou (2012) [TV film] 
Heiratsschwindler küsst man nicht n
minih24845minih24845Zlá noc (1973) 
Zlá noc n
minih102258minih102258Konec přehlídky (2012) [TV minisérie] 
Parade's End n
minih15300minih15300Paličova dcera (1941) 
n
minih17141minih17141Provdám svou ženu (1941) 
Provdám svou ženu n
minih20981minih20981Cestující obchodníci (1963) 
The Wheeler Dealers n
minih51053minih51053Zlatá růže (1982) 
Trandafirul galben n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

57.1 %
6   - curil
6   - satyr
5   - stanko
8   - Minnie
6   - rosta12
1   - vampyer
8   - 2104

TV Program

ČT1 - AZ-kvíz (1997) [TV pořad]

17:15 - 17:40

9 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

ČT2 - S kuchařem kolem světa: Řecko

16:55 - 17:55

29 minut již uběhlo
31 minut zbývá do konce

NOVA - Odpolední Televizní noviny (20...

17:00 - 17:25

24 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

Prima - Neobyčejná láska (1996) [TV fi...

15:35 - 17:30

109 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139602
Osobností: 599606
Fotografií: 517418
Plakátů: 250466
Obsahů a biografií: 128931

Poslední komentáře

Smích z ráje (1970)

inspirativní...

Smích z ráje
Doporučuji ke shlédnutí,   vcelku vyvedená britská   taškařice, vhodná pro   inspiraci, pokud Vás budoucí   "dědici" zlobí. Až jednou   nadejde více >

Autor: Vinz.Clortho | Hodnocení: 10 / 10

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.589/0.561