Zari
ohodnotit
Popis / Obsah / Info k filmu Krásná země
Guido Belardinelli pracuje na ropných vrtech v Perském zálivu. Když si ušetří peníze, vrací se po dlouhé době do Itálie. Svůj rodný Milán však nepoznává. Do ulic vyšli mladí anarchisté a teroristé, loupí se a vraždí, mladí užívají drogy. Lidé se raději zavírají doma. Guido se ubytuje u své sestry Lisetty a švagra Alfreda. Svěří se jim, že v Zálivu vydělal slušnou sumu, za kterou si chce ve městě zařídit hodinářství stejně jako jeho otec. Sestra s manželem ho od jeho rozhodnutí zrazují. Guido si koupí nové auto, které mu vzápětí shoří. Koupí obchod a jeho bývalí majitelé mu zamlčí, že byl už třikrát vyloupen. Při slavnostní inauguraci obchodu se Guidovi představí mafián jménem Spandozza. Slíbí mu, že bude jeho obchod za výpalné chránit. Guido s ním smlouvu nepodepíše. Nejprve ho vykradou anarchisté a později mu Spandozzovi muži obchod vypálí. Guido Spandozzovi nakonec podepíše. Později ho vylosují do poroty v procesu s mafiánem, který po útěku z vězení přepadl poštovní vůz a vraždil. Jeho nástupce vyhrožuje násilím těm, kteří mafiánovi potvrdí trest. Guido se však bojí a porotci ho musí přemluvit, aby hlasoval pro mafiánovu vinu. Při vyhlašování ho však titíž porotci zradí a jediným z poroty, kdo označí mafiána vinným, je on. Guido se seznámí s anarchistkou Miou, která mu vysvětlí, že mladí se v ulicích bouří proti konzumnímu způsobu života, který ti starší nastolili. Guido se je snaží pochopit a nějaký čas tráví s nimi. Mia vlastně neví, co od života chce, Guido ji miluje a chtěl by s ní mít dítě. Mia je proti. Při další nehodě je Guido zraněn a Mia ho navštíví. Miluje se s ním a prohlásí, že dítě mít chce. Guido nakonec přijde po různých peripetiích o všechno a rozhodne se vyloupit banku. Pytel s penězi mu však před bankou ukradnou zloději. Nikdo mu nechce půjčit. Spandozza chce od něj koupit obchod a prodávat v něm drogy školákům. Nabídne Guidovi letenku zpátky do Perského zálivu a peníze. Guido se však dozví, že Mia s ním čeká dítě, a odmítne vlast opustit. Začne mobilizovat slušné lidi, aby se nebáli a vyšli ze svých domovů.

Zdroj: FTV Prima


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Krásná země
Guido se vrací po osmi letech z Perského zálivu s 12 miliony lir v kapse, a má v úmyslu koupit si hodinářství.

Bohužel se Itálie za ta léta změnila. Všude se přepadá, krade, zabíjí, ničí, vyhazuje do vzduchu, majitelé větších nemovitostí si pořizují gepardy a nášlapné miny. Když okradou i Guida, nikomu to nevadí, protože je to v Itálii taková běžná rutina. Seznámí se s mladou dívkou, se kterou bude mít dítě, a udělá v Itálii převrat. Přemluví lidi, aby se už nebáli chodit večer venku bez neprůstřelné vesty....


Autor: Sygi5

Popis / Obsah / Info k filmu Krásná země
Sebevědomý a ambiciózní mladý muž jménem Guido se po dlouhé době vrací do své milované rodné Itálie. Deset let těžce pracoval na ropných vrtných plošinách v Perském zálivu. Vyplatilo se. Teď přijíždí domů s pěkným balíkem peněz, který mu umožní otevřít si hezký klenotnický krámeček, o jakém vždy snil. Hlavně už nebude muset nikomu posluhovat, protože se vrací do své krásné země a bude svým pánem. Itálie se ale za těch deset let poněkud změnila!!!


Autor: jelinek61

Popis / Obsah / Info k filmu Krásná země
Mladý muž jménem Guido se vrací po 30ti letech do Itálie.
Už na letišti ho málem sestřelí teroristi, za několik dnů potká mladou dívku, se kterou se seznámí velice rychle. Ovšem první setkání nedopadne vůbec dobře. Dívka kopne Guida do jisté choulostivé části těla. Další maléry a pády na sebe nenechají dlouho čekat.


Autor: lebowski

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Příběhy slavných - Vladimír Dl...

10:35 - 11:30

33 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

ČT2 - Divoká příroda Ománu

10:20 - 11:15

48 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

NOVA - Můj přítel Monk (2002) [TV ser...

10:55 - 11:50

13 minut již uběhlo
42 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

10:15 - 11:15

53 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

Reklama