reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 5.12.2016 a svátek má Jitka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Král New Yorku

King of New York

Žánr:
Rok:
1990
Délka:
103 minut

Celkové hodnocení filmu Král New Yorku

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 75% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.12.2010
Lienocka22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.12.2009
catamount
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
9.2.2007
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.9.2009
Zimmy871
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.4.2013
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.8.2010
Scifista
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.7.2013
leunka592
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
10.12.2009
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
4.6.2015
michaldokoupil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
31.1.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih28352minih28352Černá roucha (1983) 
Entre Tinieblas n
minih33539minih33539Kukuška (2002) 
Kukuška n
minih15073minih15073Oscar a Lucinda (1997) 
Oscar and Lucinda n
minih25552minih25552Mstitelé (1998) 
The Avengers n
minih5997minih5997Delta Force (1986) 
The Delta Force n
minih44143minih44143Černá vdova (2005) 
Before It Had a Name n
minih23582minih23582Zámotek (1985) 
Cocoon n
minih78467minih78467Rake (2010) [TV seriál] 
Rake n
minih16609minih16609Poslední růže od Casanovy (1966) 
n
minih20958minih20958Rocky Horror Picture Show (1975) 
The Rocky Horror Picture Show n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

75 %
7   - pataamat
8   - Lienocka22
4   - catamount
8   - R.RICKIE
6   - Zimmy871
7   - oulisna
6   - Scifista
9   - leunka592
10 - Gremmie
10 - michaldoko

TV Program

ČT1 - Hubert a Staller (2012) [TV se...

15:50 - 16:45

38 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

ČT2 - Yucatán prodchnutý tajemstvím ...

16:20 - 17:15

8 minut již uběhlo
47 minut zbývá do konce

NOVA - Námořní vyšetřovací služba (20...

15:55 - 16:57

33 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

Prima - Mraky na obzoru (1995) [TV fil...

15:35 - 17:30

53 minut již uběhlo
62 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139579
Osobností: 599551
Fotografií: 517310
Plakátů: 250396
Obsahů a biografií: 128907

Poslední komentáře

Profesionáli (2008) [TV seriál]

manželka

Profesionáli
nevim jestli si toho nekdo   vsimnul ale manželka Marosa   je Růženka a ne Helenka   .jinak je to celkem zabavny   sitcom .

Autor: gabriela73

Polda (2016) [TV seriál]

20 let v komatu, ale nic ho nezastaví:-)

Polda
Zkřížit komediální   ladění a kriminálku v   jednom není zas tak   jednoduchý, hlavně když jde   o vraždy. Zde to vyšlo tak   napůl. Případy více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

45 Minutes from Hollywood (1926)

45 Minutes from Hollywood
Stan Laurel se zde objeví jen   v několika prostřizích. No,   s tím knírem vypadá fakt   divně. Snímek má rychlost i   spád, a je svým způsobem   legrační. Je to groteska ne?

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Laurel a Hardy na moři (1940)

Laurel a Hardy na moři
První polovina byla fajn, tak   trochu připomínala zlaté   časy grotesky, druhá byla   už moc a moc slabá. Na moři   se toho mnoho neodehrálo. Dá   se na to dívat, ale   nečekejte zázrak.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Taneční mistři (1943)

Taneční mistři
Podle názvu jsem čekal   větší opičárnu. Scénka   dražení a přenášení   hodin tu byla nedávno ve   filmu „Thicker Than   Water“. Jinak je to v více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.214/0.188