reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Král a zloděj [TV inscenace]

Žánr:
Rok:
1991
Délka:
43 minut
„Pohádka o čertovských darech, které posloužily dobré věci.“

Celkové hodnocení filmu Král a zloděj

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 71.6% (19 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.11.2009
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.10.2009
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.3.2009
jitush.b
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.1.2010
REKBRIT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.1.2010
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
4.8.2007
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.1.2010
Persefonia
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.3.2011
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.2.2011
sofry
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.11.2009
POMAJZ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.3.2010
trampnet
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
19.9.2011
mrakoslap
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.11.2013
asdf23
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.2.2011
Bohous.gr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.10.2014
žižalka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
15.9.2007
butlerka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
20.9.2010
babacek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
22.5.2012
Hruštička
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
9.4.2016

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih44757minih44757Východní přísliby (2007) 
Eastern Promises n
minih9053minih9053I.Q. (1994) 
I.Q. n
minih85321minih85321Caesar musí zemřít (2011) 
Cesare deve morire n
minih57109minih57109Čas pro rodinu: Alžbětka (2001) 
n
minih39209minih39209Kouzelný svět medvídka Pú: Den velkých objevů (2004) 
n
minih26493minih26493Korida lásky (1976) 
Ai no corrida/L'empire de sens n
minih18027minih18027Roucho (1953) 
The Robe n
minih47095minih47095Josefina (1968) [TV inscenace] 
n
minih23473minih23473Smuteční host (1996) 
The Pallbearer n
minih8557minih8557Hořká sklizeň (1993) 
Bitter Harvest n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

71.6 %
7   - argenson
7   - curil
6   - Agostino
6   - jitush.b
6   - REKBRIT
5   - Faye
7   - satyr
6   - Persefonia
6   - rosta12
7   - sofry
8   - POMAJZ
10 - trampnet
8   - mrakoslap
7   - asdf23
6   - Bohous.gr
9   - žižalka
10 - butlerka
5   - babacek
10 - Hruštička

TV Program

ČT1 - Nástrahy zubařského křesla (19...

16:40 - 18:25

28 minut již uběhlo
77 minut zbývá do konce

ČT2 - Dobrovolní hasiči 2016

16:25 - 17:20

43 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

NOVA - Vánoce naruby (2004)

15:20 - 17:20

108 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

Prima - Karolína, domácí kuchařka (201...

17:00 - 17:35

8 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599414
Fotografií: 517159
Plakátů: 250327
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Sice

Vánoční Kameňák
pleáda známých herců a   postav,ale "úrovně" prvních   dílů to nedosahuje.Hodně   špatně nastavená kaše,leč   na vypnutí mozku a relaxaci   při pátečním večeru to   kupodivu stačilo.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 1.799/1.767