Zari
ohodnotit

Konkurz na smrt

Ôdishon

Další název:
Audition; Konkurs; オーディション; Konkurz na smrť
Žánr:
Rok:
1999
Délka:
115 minut
„O vdovci, který pořádá konkurs na potenciální manželku.“
Popis / Obsah / Info k filmu Konkurz na smrt
"Halucinogenní noční můra ženské pomsty, která vás přinutí zavírat oči". Vdovec Aoyama se na radu svého syna rozhodne, že přišel čas poohlédnout se po nové ženě. Přijde s nápadem zorganizovat konkurs na hlavní ženskou roli v neexistující produkci. Mezi mnoha uchazečkami je i tichá 24letá Asami, jejímž záhadným půvabem je zcela fascinován. Až příliš pozdě zjistí, že existuje Asamina stránka, kterou by si nikdy nebyl schopen představit, a to ani v těch nejhrůznějších nočních můrách.


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Konkurz na smrt
Aoyama je už sedm let vdovcem a stále si nemůže najít novou známost. Se svým těžkým údělem se svěří svému příteli, filmovému producentovi. Ten se rozhodne uspořádat fiktivní konkurz a Aoyamu posadí do poroty, která má hodnotit uchazečky. Ve skutečnosti jde o to, aby Aoyama mezi dívkami našel tu pravou partii. To se nakonec opravdu povede. První dojmy však mohou být zavádějící a z půvabné Yamazaki se vyklube femme fatale, která je skutečně smrtící. Kdo si vlastně vybral koho? Kdo je v téhle hře kočkou a kdo myší?
V korprodukci Japonsko - Jižní Korea natočil film v roce 1999 režiser Takashi Miike.


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Konkurz na smrt
Vdovec Aoyama se na radu svého syna rozhodne, že si najde novou ženu. Přijde s nápadem zorganizovat konkurz na hlavní ženskou roli v neexistující produkci. Kandidátka, která mu učaruje, ale nakonec není taková, jaká se zdá být.

Kontroverzní japonský režisér Takaši Miike je tvůrcem tohoto znepokojujícího hororového filmu o ovdovělém producentovi, který se rozhodne zorganizovat konkurz na svou potenciální novou manželku. Mezi mnoha uchazečkami zvláště vyčnívá především jedna - rozkošná bývalá baletka oblečená v bílé. Vdovec je jejím záhadným půvabem zcela fascinován a nemůže uvěřit vlastnímu štěstí, dokud se svou budoucí nevěstou nezačne zabývat podrobněji. Detaily z jejího osobního života do sebe tak úplně nezapadají, nohy má zohyzděné řadou ošklivých jizev a Aoyama až příliš pozdě zjistí, že lidé v jejím okolí mají ve zvyku záhadně mizet. Když v jejím obýváku objeví spoutaného muže s uříznutým jazykem a chodidly, usoudí, že ona dívka patrně nebude ženou jeho snů.

HBO Europe


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Felix Mitterer

Mitterer Felix

Ernest Haller

Haller Ernest

Naposled navštívené:
Felix Mitterer

Mitterer Felix

Ernest Haller

Haller Ernest