reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 8.12.2016 a svátek má Květoslava. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Komunisté

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 47.5% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
25.9.2007
fred.appl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
27.1.2009
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
4.3.2010
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.2.2012
limjoe
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
16.12.2007
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.4.2008
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.7.2009
arnie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.2.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih24978minih24978Nesnesitelná lehkost bytí (1988) 
The Unbearable Lightness of Being n
minih13968minih13968Nemocný bílý slon (1990) 
n
minih5553minih5553Černý tulipán (1963) 
La Tulipe noire n
minih15652minih15652Perinbaba (1985) 
Perinbaba n
minih42625minih42625Tajemné království (2005) 
El Guerrero Sin Nombre n
minih4227minih4227Blázni a poloblázni (1994) 
Mixed Nuts n
minih55695minih55695Jan XXIII. - papež míru (2002) [TV film] 
Papa Giovanni - Ioannes XXIII n
minih32380minih32380Ladies and Gentleman: The best of George Michael (1999) 
Ladies and Gentleman: The best of George Michael n
minih58700minih58700Agora (2009) 
Agora n
minih12087minih12087Masakr na sv. Valentina (1967) 
The St. Valentine's Day Massacre n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

47.5 %
2   - cicis
2   - fred.appl
1   - MaKy92z
10 - dederon
1   - limjoe
7   - Area
7   - tvo
8   - arnie

TV Program

ČT1 - Cestománie (1999) [TV cyklus]

16:50 - 17:15

20 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

ČT2 - divoČINY

17:05 - 18:00

5 minut již uběhlo
50 minut zbývá do konce

NOVA - Odpolední Televizní noviny (20...

17:00 - 17:25

10 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

Prima - Spící tygr (1995) [TV film]

15:35 - 17:30

95 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139610
Osobností: 599627
Fotografií: 517480
Plakátů: 250477
Obsahů a biografií: 128934

Poslední komentáře

Matky na tahu (2016)

Matky na tahu
Až na Milu, pro mě klasická   americká komediální   slátanina, plná "dojených"   proslovů a "bláznivých"   ztřeštěných scén...

Autor: Pecik | Hodnocení: 4 / 10

Rosemary má děťátko (1968)

Rosemary má děťátko
"Rosemary má děťátko" je   kvalitní film režiséra   Romana Polanského. Neřídí   se pravidlem více krve, více   zábavy. Používá pouze   děsivou více >

Autor: 261972 | Hodnocení: 6 / 10

Warcraft: První střet (2016)

Warcraft: První střet
Úžasné zobrazení a   oživení míst, postav a   světa počítačové hry.   Docela se i povedl příběh a   postavy, až na pár   zdlouhavých scén. Design,   efekty a zvuk ale 1A -klobouk   dolu

Autor: Pecik | Hodnocení: 9 / 10

Captain America: Občanská válka ...

Captain America: Občanská válka
Povedené navázání na   první díl i propojení s   dalšími Avengers. Opět   zajímavý děj i scénář,   pár bezva hlášek a celkově   je na co koukat.

Autor: Pecik | Hodnocení: 8 / 10

Experiment: Zombie (2006)

Experiment: Zombie
UPOZORŇUJI, ŽE TENTO TEXT   NENÍ VHODNÝ PRO DĚTI A   MLADISTVÉ! "Experiment   zombie" je odporná na sra*ky   postavená pí*ovská demence   plná více >

Autor: 261972 | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.224/0.205