reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 23.1.2017 a svátek má Zdeněk. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Koloseum

Coloseum

Žánr:
Rok:
2003
Délka:
60 minut

Celkové hodnocení filmu Koloseum

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 75% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.12.2009
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
4.9.2009
lionheart
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
19.7.2008
sluníčko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.10.2006
dals
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.11.2011
Petr666222
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.1.2009
Miloš11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.5.2011
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.5.2009
Kotrca
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
24.7.2008
pan.bk
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2007
Vladimiros
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.3.2010
hospoda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.11.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih41811minih41811Útěk z vězení (2005) [TV seriál] 
Prison Break n
minih32522minih32522Historie fotbalu III. - Fotbal dobývá svět (1993) 
n
minih32823minih32823Jmenuji se Sam (2001) 
I Am Sam n
minih30257minih30257Alicia (1977) 
Alicia n
minih40896minih4089613. okrsek (2004) 
B13 - Banlieue 13 n
minih2895minih2895Hotel der toten Gäste (1965) 
Hotel der toten Gäste n
minih15316minih15316Pan Habětín odchází (1949) 
Pan Habětín odchází n
minih24135minih24135Alexandrie, ztracené město Kleopatry (2003) [TV film] 
Cleopatra's Lost City n
minih40784minih40784Piráti z Karibiku: Truhla mrtvého muže (2006) 
Pirates of Caribbean 2: Dead Man's Chest n
minih38980minih38980Darkwolf (2003) [Video] 
Dark Wolf n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

75 %
7   - Agostino
5   - R.RICKIE
8   - lionheart
8   - sluníčko
7   - dals
7   - Petr666222
8   - Miloš11
7   - Zdenek13
9   - Kotrca
8   - pan.bk
8   - Vladimiros
8   - hospoda

TV Program

ČT1 - (?)

12:00 - 12:20

12 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

ČT2 - Na pomoc životu - trombóza

12:10 - 12:30

2 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

NOVA - Polední Televizní noviny, Spor...

12:00 - 12:25

12 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

Prima - Jake a Tlusťoch (1987) [TV ser...

12:10 - 13:20

2 minut již uběhlo
68 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140622
Osobností: 602757
Fotografií: 520977
Plakátů: 252270
Obsahů a biografií: 129650

Poslední komentáře

Rváčův deník (1995)

Rváčův deník
Strhující příběh, kdy   Leonardo di Caprio jde až na   dno duše kluka, který   všechno ztratí, aby našel   cestu zpět k sobě.Je to   drsné, je více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Pustina (2016) [TV minisérie]

Pustina
Móda severských detektivek   byla inspirací i pro tvůrce   tohoto napínavého seriálu.   Ponurá atmosféra je až   mrazivá a do poslední   chvíle více >

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 9 / 10

Dveře (1976) [TV hra]

Dveře
Typický cimrmanovský slovní   humor v televizním   příběhu, kde si z tím   viditelně a s elánem pohrál   Petr Nárožný. Takovýto   námět je i více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Pytláci (2016) [TV epizoda]

Pytláci
Na oddělení přijdou dva   kluci, kterým teče ještě   mlíko po bradě a hned musí   honit rajtovní babu, která   má syfilis a zjistit kdo   více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 7 / 10

Baron Kafr (2016) [TV epizoda]

Baron Kafr
Dnes je nalezen v tunelu muž,   u kterého je podezření, že   spáchal sebevraždu, s které   se vyklube vražda jako vrata.   Jde o barona Podhajského, více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.586/0.562