reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Kočky netančí

Cats Don't Dance

Rok:
1996
Délka:
77 minut
„Danny je ambiciózní kocour, který chce prorazit jako filmová hvězda.“

Celkové hodnocení filmu Kočky netančí

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 77.1% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
4.4.2014
rimeon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
19.7.2011
Petak69
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
4.12.2013
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
2.8.2014
MysteryIllinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
23.9.2015
jezecek123
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
18.12.2007
nireo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
17.9.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih47668minih47668Rallye smrti (2008) 
Death Race n
minih88000minih88000Utieračik (1989) [TV seriál] 
Utieračik n
minih40260minih40260Hlas smrti (2004) 
White Noise n
minih58696minih58696Repo Men (2010) 
Repo Men n
minih37726minih37726Bill a Ben 2 (2001) 
Bill and Ben 2 n
minih55686minih55686Julius Caesar (1953) 
Julius Caesar n
minih45795minih45795Noc úplňku (2006) 
Jungcheon n
minih9138minih9138Inspektor Lavardin aneb Spravedlnost (1986) 
Inspecteur Lavardin n
minih34503minih34503Tělo na tělo (2002) 
Ballistic: Ecks vs. Sever n
minih11087minih11087Lady Jane (1985) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

77.1 %
5   - curil
9   - rimeon
4   - Petak69
10 - Gremmie
7   - MysteryIll
10 - jezecek123
9   - nireo

TV Program

ČT1 - Hoby naší doby (2011) [TV pořa...

12:25 - 12:50

21 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

ČT2 - Stalingrad: Za Volhou není zem...

12:10 - 13:00

36 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

NOVA - Rady ptáka Loskutáka (2001) [T...

12:35 - 13:35

11 minut již uběhlo
49 minut zbývá do konce

Prima - Big Ben (1996) [TV seriál]

12:45 - 14:50

1 minut již uběhlo
124 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599403
Fotografií: 517141
Plakátů: 250312
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Sice

Vánoční Kameňák
pleáda známých herců a   postav,ale "úrovně" prvních   dílů to nedosahuje.Hodně   špatně nastavená kaše,leč   na vypnutí mozku a relaxaci   při pátečním večeru to   kupodivu stačilo.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Děs!

Vánoční Kameňák
Strašné. Žádný pořádný   vtip a herecke výkony na   zblití. Totální odpad. Ze   Zemana udělán totální   alkoholik (ne, že by si   občas nedal :-) Ale za mně   hodnocení: -8

Autor: Eros83 | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.459/0.433