reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 10.12.2016 a svátek má Julie. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Klauni a vlastenci [TV film]

Rok:
1991
Délka:
91 minut
„Oldřich Vízner a Zdeněk Žák v tragikomickém příběhu dvou kabaretních komiků v době okupace.“

Celkové hodnocení filmu Klauni a vlastenci

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 78.3% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
18.4.2008
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
3.10.2016
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.6.2013
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.4.2014
nick4
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
21.7.2013
veryold3
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
23.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih36726minih36726Lovci pokladů (2004) 
National Treasure n
minih45989minih45989Chad Hanna (1940) 
Chad Hanna n
minih72482minih72482Čtyři slunce (2012) 
Čtyři slunce n
minih82081minih8208111-11-11 (2011) 
11-11-11 n
minih19967minih19967Svátek věřitelů (1939) 
n
minih6158minih6158Děti zítřků (1980) 
n
minih23370minih23370Za humny je drak (1982) 
Za humny je drak n
minih62131minih62131Gladiátoři (2009) 
Claang the Game n
minih25588minih25588Uličnice (1992) 
La gamine n
minih43847minih43847Schůzka (1985) 
Rendez-vouz n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

78.3 %
9   - clara.bow
4   - Pitryx
8   - hvezdyn
7   - melakara
9   - nick4
10 - veryold3

TV Program

ČT1 - StarDance VIII ...když hvězdy ...

20:00 - 22:49

142 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

ČT2 - Tenkrát v Americe (1984)

20:00 - 23:45

142 minut již uběhlo
83 minut zbývá do konce

NOVA - Harry Potter a Relikvie smrti ...

20:20 - 22:45

122 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

Prima - Napospas osudu (2014)

22:05 - 00:35

17 minut již uběhlo
133 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139667
Osobností: 599810
Fotografií: 517561
Plakátů: 250503
Obsahů a biografií: 128958

Poslední komentáře

Zhasni a zemřeš (2016)

Zhasni a zemřeš
Byť je to z názvu patrné,   tvůrci nám již na samém   počátku dějství ukáží o   co tu jde. Duchařský   hororový thriller se nese v   tvorbě více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Harry Potter a Relikvie smrti – ...

Harry Potter a Relikvie smrti – část 2
Temný závěr celého   příběhu. Překrucování   faktů, hrdelní   soudy...kontrola svobody   projevu...to vše připomíná   Evropskou unii dnešních více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 10 / 10

Zvon Lukáš (2003) [TV inscenace]

Zvon Lukáš
Možná až příliš   umělecky míněná pohádka,   ale zároveň ne příliš   dobře natočená. Taková   zvláštní perlička   ušmudlaná.

Autor: petrusmev | Hodnocení: 5 / 10

...a je to! (1979) [TV seriál]

znají ho všude

...a je to!
nejlepší animovaný   československy seriál,   jezdím posvětě a třeba   Iranci ho milují, no netřeba   dabing :) za mě asi   nejlepší díly z více >

Autor: basse | Hodnocení: 10 / 10

Zázrak z Valby (1989)

Zajímavé sci fi

Zázrak z Valby
když jsem viděl film, tak   jsem byl ve věku hlavních   postav, za mě mohu říct,   hodně povedený, pamatuji na   muziku skupiny Roxette

Autor: basse | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.355/0.331