Zari
ohodnotit

Kiss Kiss Bang Bang

Rok:
2005
Délka:
103 minut
Premiéra v ČR:
12.2.2006
„Hollywood je místo plné celebrit, ale někdy je dost dřina zůstat tady naživu.“
Popis / Obsah / Info k filmu Kiss Kiss Bang Bang
Harry je v podstatě slušný chlap. Je sice bezvýznamný zlodějíček, ale chce žít slušný život. Pouze neví, jak na to. Nevědomky se při honičce s policií ocitá na filmovém konkurzu. Z něho vychází s úžasem jako vítěz a již sedí v první třídě letadla do L.A. Harry se dostane do rukou tvrďáckého detektiva Guye Perryho, který ho má za úkol proškolit, aby svou filmovou roli zvládl. Toho se Harry chopí poněkud svéhlavě. Ihned při první lekci na sebe velmi "šikovně" upozorní párek únosců a vrahů. Rázem se jeho život ocitá na velmi tenkém ledě. Do toho všeho se připlete jeho dětská láska Harmony, která po něm chce, aby vyšetřil podivnou "sebevraždu" její sestry. Začíná se střílet a zničehonic se objevují a zase mizí mrtvoly, naopak dávná tabu některých hereckých celebrit se jen řinou na povrch. Co se začalo jako výlet do Los Angeles, se rázem stává hrou o přežití...

Zdroj: Nova


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Kiss Kiss Bang Bang
Celé se to rozjíždí v pekelném tempu.Každý detail je propletený a dříve nebo později bude do něčeho zapadat jako puzzle.Budu se snažit nic moc neprozradit abyste nepřišli o momenty překvapení.

Na startu se představí Harry LockHart (Robert Downey jr.), veleúspěšný zlodějíček Robo-paňáčků. A aniž se naděje, při zdlouhavé honičce policií, se ocitá, nevědomky, na filmovém konkurzu. Z něho vychází s úžasem jako vítěz a již sedí v první třídě letadla do LA, kde se účastní parádního hereckého večírku, na kterém vše graduje a uzluje se, při příchodu krásné HARMONY FAITH LANE (Michelle Monaghan) na scénu.

Odtud se vše začíná pekelně zašmodrchávat a radím Vám, zahoďte pytlíky s brambůrky a věnujte se všemi smysly :@)

Harry se dostane do rukou tvrďáckého detektiva GUYe PERRYho (Val Kilmer), který ho má za úkol proškolit v detektivních věcech, aby HARRY svou filmovou roli zvládl. Čehož se HARRY chopí svéhlavě.Ihned při první lekci na sebe velmi „šikovně“ upozorní párek únosců a vrahů. Rázem se jeho herecký život houpe na velmi tenkém fialovém vlásku. Do toho všeho se před HARRYHO postaví jeho dětská životní láska, chtíc po něm vyšetření podivné „sebevraždy“ své sestry. Začíná se střílet a mrtvoly mizí před očima, naopak dávná tabu některých hereckých celebrit se jen řinou na povrch. To vše perfektně HARRYho, PERRYho a HARMONY seskupí a žene je kupředu jediné: ROZLUŠTIT ZÁHADY SVÉHO PŘÍBĚHU !!!


Autor: Koimisto

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Hádání s Hadovkou (1987) [TV i...

14:05 - 14:50

4 minut již uběhlo
41 minut zbývá do konce

ČT2 - Kruté moře (1953)

13:55 - 16:00

14 minut již uběhlo
111 minut zbývá do konce

NOVA - Volby 2024

13:45 - 18:00

24 minut již uběhlo
231 minut zbývá do konce

Prima - Kriminálka Kraj (2022) [TV ser...

13:55 - 14:55

14 minut již uběhlo
46 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Andy Rodoreda

Rodoreda Andy

Naposled navštívené:
Andy Rodoreda

Rodoreda Andy