Zari
ohodnotit
 

Obsah filmu Kim

 
Společně se zraněnými vojáky je jednoho dne do polní nemocnice M. A. S. H. 4077 převezen i zhruba pětiletý chlapec. Nemá u sebe nic, co by pomohlo personálu ho identifikovat. Je jasné, že ho budou muset brzy poslat do sirotčince, ale než se tak stane, snaží se ho celá posádka udržet na základně co nejdéle. Zvláště pak doktor Trapper si malého hocha tak oblíbil, že by ho i rád adoptoval. Začně společně se svojí ženou zařizovat potřebné papíry k tomu, aby byl malý korejčan převezen do USA, kde mu budou moci pomoci s lepší budoucností.

Autor: MARi0
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

MARi0
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 10.3.2014
Kim
M.A.S.H. je jedním z nejlegendárnějších   seriálů vůbec. I druhá řada si stále drží   slušnou úroveň a objevují se zde stále   stejní herci. V první řadě je to samozřejmě   kapitán enjamin Franklin - Hawkeye - Pierce (Alan   Alda), nesmí chybět krásná major Margaret -   Štabajzna - Houlihanová (Loreta Swift), asi   nejznámější blázen předstírající být   ženou seržant Maxwell - Max - Q. Klinger (Jamie   Farr), armáda se neobejde ani bez kněze   poručík otce Francise J. Mulcahyo (William   Christopher), pak je tu také moje   nejoblíbenější postava desátníka Waltera -   Radara - O'Reilly (Gary Burhoff), všemu tomu   šéfuje plukovník Henry Blake (McLean Stevenson)   a v žádném případě se nesmí zapomenout na   Piercova věrného parťáka kapitána - Trappera   Johna - McIntyrea (Wayne Rogers). A humor nám   dotváří záporná postava majora Franka Burnse   (Larry Linville).
V této epizodě jde o adopci   malého roztomilého korejského chlapečka,   který chudák nejspíš osiřel a tak se ho   Trapper rozhodne ujmout. Všichni ho v tomto   nápadu plně podporují...


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Podezření pana Whichera: Vražda v domě na Road Hill (The Suspicions of Mr Whicher: The Murder at Road Hill House)

Podezření pana Whichera: Vražda v domě na Road Hill
The Suspicions of Mr Whicher: The Murder at Road Hill House

Naposled navštívené:
Podezření pana Whichera: Vražda v domě na Road Hill (The Suspicions of Mr Whicher: The Murder at Road Hill House)

Podezření pana Whichera: Vražda v domě na Road Hill
The Suspicions of Mr Whicher: The Murder at Road Hill House