reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 8.12.2016 a svátek má Květoslava. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Když nastaly deště

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 93.8% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
3.9.2011
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.2.2009
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
5.11.2008
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
1.10.2009
ELEONORA
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
24.11.2009
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.1.2012
gyzmo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
31.10.2007
Dagfra3
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
15.12.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih49336minih49336Telefon (1977) 
n
minih124406minih124406Vidocq (2010) [TV film] 
Vidocq n
minih45835minih45835Znovu jsem potkala svou lásku (1937) 
I Met My Love Again n
minih15090minih15090Osmý den (1996) 
le huitiéme jour n
minih41634minih41634Zástupce velitele (2006) 
Second in Command n
minih28013minih28013Rolling Stones - Let´s Spend the Night Together (1982) 
Time Is on Our Side n
minih28161minih28161Pearl Harbor (2001) 
Pearl Harbor n
minih33957minih33957Lidská skvrna (2003) 
The Human Stain n
minih40253minih40253Mimic 3: Sentinel (2003) [Video] 
Mimic: Sentinel n
minih47885minih47885Falco (2008) 
Falco - Verdammt, wir leben noch! n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

93.8 %
10 - Erkul
8   - curil
9   - clara.bow
10 - satyr
9   - ELEONORA
10 - dederon
9   - gyzmo
10 - Dagfra3

TV Program

ČT1 - Sama doma (2000) [TV pořad]

12:30 - 14:00

56 minut již uběhlo
34 minut zbývá do konce

ČT2 - Vorga

12:55 - 14:10

31 minut již uběhlo
44 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

12:55 - 14:05

31 minut již uběhlo
39 minut zbývá do konce

Prima - Siska (1998) [TV seriál]

12:10 - 13:35

76 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139610
Osobností: 599627
Fotografií: 517480
Plakátů: 250476
Obsahů a biografií: 128934

Poslední komentáře

Pohřbené duše (2006) [TV film]

Pohřbené duše
Pro někoho možná nudný   film o ničem. Ve mně nechal   smutek nad tím, jak křehká   je lidská duše a jak temná   zákoutí mohou ovládat naše   více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

The Shrine (2010)

Cosi na kopci

The Shrine
Za hory za lesy daleko odtud ,   kdesi v Kanadě žila byla   ambiciozní novinářka.   Místní včelstvo zdejších   farmářů ji příliš   netáhlo a více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 1 / 10

Smích z ráje (1970)

inspirativní...

Smích z ráje
Doporučuji ke shlédnutí,   vcelku vyvedená britská   taškařice, vhodná pro   inspiraci, pokud Vás budoucí   "dědici" zlobí. Až jednou   nadejde více >

Autor: Vinz.Clortho | Hodnocení: 10 / 10

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.46/0.439