reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 23.1.2017 a svátek má Zdeněk. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Kdosi je za dveřmi [TV pořad]

Ktosi je za dverami

Žánr:
Rok:
1979
Délka:
55 minut

Celkové hodnocení filmu Kdosi je za dveřmi

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 71.6% (19 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.1.2010
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.4.2010
green-tea
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
23.10.2010
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.3.2010
REKBRIT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.1.2010
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.3.2014
nick4
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.2.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.1.2010
ponorka.bary
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.8.2011
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.6.2016
sakro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
20.12.2010
Milicent
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.1.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.8.2011
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
5.7.2011
scareface68
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.1.2010
Pauleto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.2.2010
sudcadred
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.9.2013
Patrik581102
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.1.2012
misavrnata
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
5.2.2012

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih18673minih18673Sestry Brontëovy (1979) 
Les soeurs Brontë n
minih8343minih8343Hlídač dynamitu (1963) 
n
minih5950minih5950Dědictví aneb Kurvahošigutntág (1992) 
Dědictví aneb Kurvahošigutntág n
minih16311minih16311Policejní akademie (1984) 
Police Academy n
minih36671minih36671Hamlet (1964) 
Гамлет n
minih66530minih66530Priključenija Toma Sojera i Geklberri Finna (1981) [TV film] 
Priključenija Toma Sojera i Geklberri Finna n
minih38755minih38755Indián a sestřička (2006) 
O indianos the e pheňori n
minih46466minih46466Sedm krvavých orchidejí (1972) 
Sette orchidee macchiate di rosso n
minih9386minih9386Jára Cimrman ležící, spící (1983) 
Jára Cimrman ležící, spící n
minih56084minih56084Cizí holka (1984) [TV inscenace] 
Cizí holka n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

71.6 %
7   - argenson
6   - jarda53
7   - green-tea
7   - M.A.G.
7   - REKBRIT
8   - melakara
8   - nick4
8   - satyr
6   - ponorka.ba
7   - Kycky
9   - sakro
8   - Milicent
6   - rosta12
10 - miroslav22
9   - scareface6
7   - Pauleto
8   - sudcadred
7   - Patrik5811
1   - misavrnata

TV Program

ČT1 - Divadlo jednoho diváka

09:00 - 10:00

42 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

ČT2 - Věra 68 (2012) [HD CAM (HDTV)]

09:00 - 09:55

42 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

08:50 - 09:45

52 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

Prima - Castle na zabití (2009) [TV se...

09:10 - 10:05

32 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140621
Osobností: 602753
Fotografií: 520977
Plakátů: 252269
Obsahů a biografií: 129650

Poslední komentáře

Pustina (2016) [TV minisérie]

Pustina
Móda severských detektivek   byla inspirací i pro tvůrce   tohoto napínavého seriálu.   Ponurá atmosféra je až   mrazivá a do poslední   chvíle více >

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 9 / 10

Dveře (1976) [TV hra]

Dveře
Typický cimrmanovský slovní   humor v televizním   příběhu, kde si z tím   viditelně a s elánem pohrál   Petr Nárožný. Takovýto   námět je i více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Pytláci (2016) [TV epizoda]

Pytláci
Na oddělení přijdou dva   kluci, kterým teče ještě   mlíko po bradě a hned musí   honit rajtovní babu, která   má syfilis a zjistit kdo   více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 7 / 10

Baron Kafr (2016) [TV epizoda]

Baron Kafr
Dnes je nalezen v tunelu muž,   u kterého je podezření, že   spáchal sebevraždu, s které   se vyklube vražda jako vrata.   Jde o barona Podhajského, více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 8 / 10

Rodokaps (2016) [TV epizoda]

Rodokaps
K obrazovce si každý pátek   usedne divák, který si   oblíbil nový seriál o   četnících, zdá se, že se   povedl přímo vzorně.   Obyvatelé více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.796/0.768