reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 10.12.2016 a svátek má Julie. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Kdo to štěká?

Bark!

Další název:
Štěkot
Žánr:
Rok:
2001
Délka:
94 minut

Celkové hodnocení filmu Kdo to štěká?

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 60.7% (15 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.5.2009
ignac1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
20.2.2008
mat.ilda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
26.12.2012
Misantrop
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.3.2012
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
19.8.2007
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.12.2009
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.7.2011
thefj
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.7.2011
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.7.2011
Myshitchka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.8.2006
cora22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.1.2011
Bogy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007
leopard60
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.12.2007
petuna19
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
14.3.2008
BLloOky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.3.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih52425minih52425I Wanted Wings (1941) 
I Wanted Wings n
minih40769minih40769Atentát v Ambassadoru (2006) 
Bobby n
minih9857minih9857Kajícník (1988) 
The Penitent n
minih35792minih35792Tajemné okno (2004) 
Secret Window n
minih62243minih62243The Incredible Shrinking Man (1957) 
The Incredible Shrinking Man n
minih42794minih42794Rozvrat (1999) 
La Débandade n
minih126114minih126114Rohy (2013) 
Horns n
minih4431minih4431Bojové nasazení (1986) 
Heartbreak Ridge n
minih43783minih43783Cizinec (1946) 
The Stranger n
minih51324minih51324Všude dobře, proč být doma (2009) 
Away We Go n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

60.7 %
6   - pataamat
4   - ignac1
2   - mat.ilda
8   - Misantrop
6   - Faye
7   - satyr
6   - Kycky
5   - thefj
6   - rosta12
8   - Myshitchka
8   - cora22
4   - Bogy
6   - leopard60
9   - petuna19
6   - BLloOky

TV Program

ČT1 - Velký flám (1966)

22:50 - 00:50

36 minut již uběhlo
84 minut zbývá do konce

ČT2 - Tenkrát v Americe (1984)

20:00 - 23:45

206 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

NOVA - Těžko ho zabít (1990)

22:45 - 00:40

41 minut již uběhlo
74 minut zbývá do konce

Prima - Napospas osudu (2014)

22:05 - 00:35

81 minut již uběhlo
69 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139669
Osobností: 599812
Fotografií: 517576
Plakátů: 250510
Obsahů a biografií: 128958

Poslední komentáře

Zhasni a zemřeš (2016)

Zhasni a zemřeš
Byť je to z názvu patrné,   tvůrci nám již na samém   počátku dějství ukáží o   co tu jde. Duchařský   hororový thriller se nese v   tvorbě více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Harry Potter a Relikvie smrti – ...

Harry Potter a Relikvie smrti – část 2
Temný závěr celého   příběhu. Překrucování   faktů, hrdelní   soudy...kontrola svobody   projevu...to vše připomíná   Evropskou unii dnešních více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 10 / 10

Zvon Lukáš (2003) [TV inscenace]

Zvon Lukáš
Možná až příliš   umělecky míněná pohádka,   ale zároveň ne příliš   dobře natočená. Taková   zvláštní perlička   ušmudlaná.

Autor: petrusmev | Hodnocení: 5 / 10

...a je to! (1979) [TV seriál]

znají ho všude

...a je to!
nejlepší animovaný   československy seriál,   jezdím posvětě a třeba   Iranci ho milují, no netřeba   dabing :) za mě asi   nejlepší díly z více >

Autor: basse | Hodnocení: 10 / 10

Zázrak z Valby (1989)

Zajímavé sci fi

Zázrak z Valby
když jsem viděl film, tak   jsem byl ve věku hlavních   postav, za mě mohu říct,   hodně povedený, pamatuji na   muziku skupiny Roxette

Autor: basse | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.267/0.244