reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 11.12.2016 a svátek má Dana. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Karamelka

Brown Sugar

Rok:
2002
Délka:
109 minut
„Žena a muž, kamarádi od dětství, se znovu setkávají po mnoha letech…“

Celkové hodnocení filmu Karamelka

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 65.6% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
hledaseniki
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
9.4.2011
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
9.3.2010
Snura
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
5.8.2006
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
6.12.2010
Petak69
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
11.10.2012
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
19.4.2014
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
20.7.2015
Rakr32
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
16.3.2011
MiRuSeE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.6.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih70103minih70103Pohřben zaživa (2010) 
Buried n
minih22980minih22980Všichni dobří rodáci (1968) 
Všichni dobří rodáci n
minih63535minih63535Američan (2010) 
The American n
minih44603minih44603964 Pinocchio (1991) 
964 Pinocchio n
minih17371minih17371Příběh z Bronxu (1993) 
A Bronx Tale n
minih48190minih48190Bloodsport 4: The Dark Kumite (1999) 
n
minih34390minih34390Bowling for Columbine (2002) 
Bowling for Columbine n
minih29654minih29654Angličan (1999) 
The Limey n
minih37493minih37493Zpověď královny střední školy (2004) 
Confessions of a Teenage Drama Queen n
minih113012minih113012Bez minulosti (2013) [TV film] 
Clear History n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

65.6 %
5   - hledasenik
5   - Kuvik
5   - Snura
5   - satyr
4   - Petak69
9   - oulisna
10 - Gremmie
10 - Rakr32
6   - MiRuSeE
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139670
Osobností: 599832
Fotografií: 517585
Plakátů: 250526
Obsahů a biografií: 128961

Poslední komentáře

In a Valley of Violence (2016)

In a Valley of Violence
Na jedno shlédnutí to   jakžtak šlo,tím myslím že   jsem to vydržel až do   konce,příběh ohraný   zabijou mu psa a on se chystá   pomstít,výběr více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 4 / 10

Tenkrát v Americe (1984)

Tenkrát v Americe
Bohužel poslední dílo   tohoto mistrovského   režiséra,i když mě osobně   tento snímek nechytil tak   jako jeho westerny i přesto   skvělá více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 8 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Vánoční Kameňák
Několik dobrých vtipů a   hlášek neschová to, že   film je celkem nudný a ten   humor je vlastně z těch   všech Kameňáků   vyrecyklovanej i více >

Autor: FLA | Hodnocení: 3 / 10

Star Trek: Do neznáma (2016)

Star Trek: Do neznáma
Nejsem fanda ST, ale vydal   jsem se v roce 2013 Do temnoty   a teď Do neznáma, protože   se mi film minulý celkom   páčil. Příběh je a bude   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Teorie všeho (2014)

Teorie všeho
The Theory of Everything   hodnotím jako velmi povedený   kousek. Redmayne nám herecky   krásně roste a s rolí se   popral dost zdařile. Ještě více >

Autor: lucymat | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.284/0.263