reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Kanárek

Rok:
1999
Délka:
100 minut
Premiéra v ČR:
9.9.1999
„Ztratit se můžeš, ale vrátit by ses měl“

Celkové hodnocení filmu Kanárek

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 73.5% (23 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.5.2009
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.6.2007
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.8.2014
peprz
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.5.2016
caligari
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.12.2007
LucyStar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.8.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.11.2009
Bape
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
24.11.2005
kockyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
25.4.2013
miratskyl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.1.2010
yoogurt
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.12.2007
haremheb
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.11.2014
raindog
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.1.2008
filaendless
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.1.2009
leopard60
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
22.11.2007
soukupp
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.1.2010
Gruzdej
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
12.11.2007
jss
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.4.2013
Untouchable
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
25.8.2010
johan36
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007
Elkamino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
25.2.2014
Veronniika
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.10.2009
Ing.bubenicek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
20.11.2016

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih3967minih3967Biblické příběhy: Genesis (1994) 
Genesi: La creazione e il diluvio n
minih28796minih28796Šťastná čísla (2000) 
Lucky Numbers n
minih14094minih14094Neschovávejte se, když prší (1962) 
n
minih53508minih53508Zahrada Alláhova (1936) 
The Garden of Allah n
minih42780minih42780Druhá světová válka (Bitva o Rusko) - 5. díl (2006) 
World War II: The Battle Of Russia n
minih42042minih42042Horákovi (2006) [TV seriál] 
n
minih7084minih7084Dva roky prázdnin (1974) [TV seriál] 
Deux ans de vacances n
minih28433minih28433Kapky deště na rozpálených kamenech (2000) 
Gouttes d'eau sur pierres brulantes n
minih9336minih9336Jako zabít ptáčka (1962) 
To Kill a Mockingbird n
minih70492minih70492Čapkovy kapsy (2011) [TV seriál] 
Čapkovy kapsy n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

73.5 %
7   - pataamat
7   - Faye
7   - melakara
8   - peprz
7   - caligari
7   - LucyStar
6   - rosta12
9   - Bape
9   - kockyn
7   - miratskyl
7   - yoogurt
8   - haremheb
7   - raindog
8   - filaendles
5   - leopard60
7   - soukupp
4   - Gruzdej
6   - jss
10 - Untouchabl
5   - johan36

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:45

18 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

ČT2 - Rajské ovoce z Arménie

18:55 - 19:50

23 minut již uběhlo
32 minut zbývá do konce

NOVA - Znovu 17 (2009)

17:20 - 19:30

118 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

Prima - Zprávy TV Prima (1997) [TV poř...

18:55 - 19:25

23 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599414
Fotografií: 517159
Plakátů: 250327
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Městečko South Park (1997) [TV s...

Salibsburský stejk

Městečko South Park
Jeden z najkontroverznejších   seriálov, a to aj pre mňa.   Nie preto, že je sprostý a   nadáva sa tam. To mi vôbec   nevadí. Problém je v   více >

Autor: volam.sa.pistik

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 6 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.262/0.237