reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 2.12.2016 a svátek má Blanka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Kanály

Kanal

Další název:
Canal
Žánr:
Země:
Rok:
1957
Délka:
95 minut

Celkové hodnocení filmu Kanály

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 70% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.8.2010
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
16.5.2011
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.7.2009
Justik66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.1.2008
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.5.2009
Andrejevna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
14.12.2010
lejtenant
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.3.2008
Dex
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.8.2006
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.5.2010
ceskytulak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.9.2009
von-kay
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007
duxla
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.4.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih28233minih28233Slepičí úlet (2000) 
Chicken run n
minih66800minih66800Quelli che contano (1974) 
Quelli che contano n
minih52390minih52390Juliette a Juliette (1974) 
Juliette et Juliette n
minih21000minih21000O Malence (1994) 
Thumbelina n
minih52157minih52157Motýl na rameni (1978) 
Un papillon sur l'épaule n
minih24255minih24255Železná maska (1962) 
Le masque de fer n
minih9299minih9299Jak svět přichází o básníky (1982) 
Jak svět přichází o básníky n
minih83465minih83465Nový rok (1989) 
New Year's Day n
minih42511minih42511Proč je zabit soudce (1974) 
Perché si uccide un magistrato n
minih67901minih67901Klíč k minulosti (2010) 
Elle s'appelait Sarah n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

70 %
8   - cicis
9   - Erkul
8   - curil
8   - Justik66
6   - pataamat
4   - Andrejevna
7   - lejtenant
7   - Dex
7   - rosta12
7   - ceskytulak
7   - von-kay
6   - duxla

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:50

14 minut již uběhlo
36 minut zbývá do konce

ČT2 - Kvarteto

18:55 - 19:20

19 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

18:25 - 19:30

49 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

Prima - Zprávy TV Prima (1997) [TV poř...

18:55 - 19:25

19 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139518
Osobností: 599362
Fotografií: 517109
Plakátů: 250291
Obsahů a biografií: 128864

Poslední komentáře

Vánoční Kameňák (2015)

Vánoční Kameňák
Pokud tuto sérii lze vůbec   hodnotit běžnými   prostředky, pak tato pátá   část je NIC (i když 1*).   Takový pořad jsem snad v   životě více >

Autor: GeeZeR

Kutil Tim (1992) [TV seriál]

debilita!!!!!!!

Kutil Tim

Autor: no

Scooby Doo: Záhady s.r.o. (2010)...

ten Scooby doo!

Scooby Doo: Záhady s.r.o.
je to divná série... ale je   to   sssssssuuuuuuuuuuuupppppppppee   eeeeeeeeerrrrrrrr....! a ten   konec je divný taky!

Autor: no | Hodnocení: 10 / 10

Návrat minulosti (2008) [TV film...

Návrat minulosti
Další americký televizní   propadák, který zahlcuje   vysílání naší televize. A   je to dnes už jedno jaké   stanice. Vždycky žasnu nad   více >

Autor: curil | Hodnocení: 3 / 10

Hříšný víkend (2015)

Hříšný víkend
Příběh se mi docela líbil,   je to taková klasika o   seznamování dvou lidí,   kteří jsou dost odlišní.   Ale situace, která mj. není   příliš více >

Autor: curil | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.796/0.762