ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Kámoš 3

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 75.6% (9 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.12.2015
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.8.2010
Obivan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.3.2010
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
4.5.2014
POČÍTAČ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
19.8.2014
Stallone569
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
7.3.2013
AdelKutcher
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.12.2014
Punta
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.3.2010
janka243
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.5.2013

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih48978minih48978Připravte si kapesníky (1977) 
Préparez vos mouchoirs n
minih21628minih21628Ukradená vzducholoď (1966) 
Ukradená vzducholoď n
minih112354minih112354Pátrání po bin Ládinovi (2013) 
Manhunt n
minih28210minih28210Astronautova žena (1999) 
The Astronaut's Wife n
minih8437minih8437Holubice (1960) 
n
minih4274minih4274Bláznivé dědictví (1993) 
Surf Ninjas n
minih14089minih14089Neříkej mi majore! (1981) 
Neříkej mi majore! n
minih51019minih51019Dědičky (1980) 
Örökség n
minih63596minih63596Dobrodružství ve spacím voze (1929) 
Berth Marks n
minih27145minih27145Fífa (1998) 
Fífa n

Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Kámoš 2 (1999)

 Kámoš 2 (1999)
Kámoš 2 n
Shiloh 2: Shiloh Season
Žánr: rodinný
Země: Spojené státy americké
Režie: Sandy Tung

(pokračování)

Kámoš (1996)

 Kámoš (1996)
Kámoš n
Shiloh
Žánr: rodinný
Země: Spojené státy americké
Režie: Dale Rosenbloom

(pokračování)

Hodnocení filmu

75.6 % (9)
6   - curil
8   - satyr
7   - Obivan
10 - Gremmie
10 - POČÍTAČ
5   - Stallone56
7   - AdelKutche
7   - Punta
8   - janka243
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 167910
Osobností: 664453
Fotografií: 657561
Plakátů: 316075
Obsahů a biografií: 154727

Poslední komentáře

Druhý tah pěšcem (1985)

Druhý tah pěšcem
Velká hovadina. Pátrání   kontrarozvědky po   špionážní rezidentuře v   normalizačním   Československu je napínavé   asi jako 50 let staré více >

Autor: petrusmev | Hodnocení: 2 / 10

Metráček (1971)

Metráček
Zdařilá rodinně-dívčí   komedie natočená podle   stejnojmenné knihy Stanislava   Rudolfa. Svěží příběh   plný vtipných dialogů a   situační více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Syn Růžového pantera (1993)

Syn Růžového pantera
Ano, Steve Martin je daleko   horší, ale to neznamená,   že tohle není hrůza.   Většina "vtipů" je tak   absurdně přehnaná, že se   překlápí do více >

Autor: Rastaman33 | Hodnocení: 3 / 10

Babička je ráda (1978) [TV insce...

Babička je ráda
Taková obyčejná průměrná   inscenace na které se dá   ocenit zejména prvotřídní   obsazení a herecké výkony.   Sotva půlhodinová stopáž   nic více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Svůdnice na šest (1975) [TV insc...

Svůdnice na šest
Televizní komedie působí   jako rozšířená   bakalářská povídka na   téma "Když se má něco   podělat, tak se to podělá".   Nepříliš vydařené je více >

Autor: curil | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení