reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Kamaráde, kamaráde

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 65.8% (19 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.5.2009
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.5.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.3.2010
REKBRIT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.1.2010
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.10.2007
cerfik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.4.2014
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.9.2009
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.4.2014
stanko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
17.5.2008
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
12.6.2010
me22dec
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.3.2014
Shadow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.8.2004
miratskyl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.1.2010
ally.o
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.9.2005
Anonnim
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
23.9.2013
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.5.2009
xCindy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2007
sekkos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007
milan53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
16.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih43225minih43225Černá Dahlia (2006) 
The Black Dahlia n
minih45909minih45909Cesta k ráji (1978) 
Paradise Alley n
minih29675minih29675Baby (2000) [TV film] 
Baby n
minih49322minih49322Galantní lest (1971) [TV divadelní představení] 
n
minih41851minih41851Block Party (2005) 
Dave Chappelle’s Block Party n
minih7554minih7554Fantom Opery (1943) 
Phantom of the Opera n
minih30311minih30311Černé démanty (1976) [TV film] 
Fekete gyémántok n
minih8881minih8881Charlie Chaplin - nejkomičtější muž světa (1967) 
n
minih8633minih8633Hra na pláč (1992) 
The Crying Game n
minih25113minih25113Ještě blbější (1997) 
Trial and Error n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

65.8 %
7   - pataamat
6   - Agostino
6   - Kuvik
6   - REKBRIT
6   - Faye
6   - cerfik
6   - R.RICKIE
7   - melakara
4   - stanko
9   - oulisna
7   - me22dec
6   - Shadow
8   - miratskyl
8   - ally.o
10 - Anonnim
8   - Zdenek13
8   - xCindy
4   - sekkos
3   - milan53

TV Program

ČT1 - Nástrahy zubařského křesla (19...

16:40 - 18:25

48 minut již uběhlo
57 minut zbývá do konce

ČT2 - Zázračná planeta: Zvířecí mazl...

17:20 - 18:15

8 minut již uběhlo
47 minut zbývá do konce

NOVA - Znovu 17 (2009)

17:20 - 19:30

8 minut již uběhlo
122 minut zbývá do konce

Prima - Karolína, domácí kuchařka (201...

17:00 - 17:35

28 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599414
Fotografií: 517159
Plakátů: 250327
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Sice

Vánoční Kameňák
pleáda známých herců a   postav,ale "úrovně" prvních   dílů to nedosahuje.Hodně   špatně nastavená kaše,leč   na vypnutí mozku a relaxaci   při pátečním večeru to   kupodivu stačilo.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.286/0.262