Cerven
ohodnotit

Komentáře k filmu Kam zmizel ten starý song

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
klasifikátor
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 23.10.2023
Tenhle televizní cyklus   věnovaný především   skladatelům a textařům   našich více či méně   starých písniček se mi   opravdu líbil i když zdaleka   ne všechny songy byly můj   šálek kávy. Asi hlavní   zásluhu na tom mělo   kultivované moderování,   které předvedl Milan Lasica   čímž z tohoto pořadu   udělal jakousi velmi   decentní a neteatralní   talkshow (neodbytně se mi   vtírá určitá podobnost s   pořadem Na plovárně Marka   Ebena).
curil
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.6.2011
Můj oblíbený pořad, ve   kterém se objevila plejáda   skladatelů a textařů   písniček. Dá se říct, že   výběr byl velice povedený,   nejvíce vzpomínám na   medailónky s Pavlem   Chrastinou, F.R. Čechem a Ivo   Plickou. Také výborný Milan   Lasica jako spoludebatník   jednotlivých umělců byl   trefou do černého. To   nejlepší z televizní   zábavy posledních deseti   let.
Erkul
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 23.7.2011
Muzikantská obec jistě   přivítala s povděkem tento   cyklus, i když časový   prostor mu vymezený,   pokládám za zločinně   krátký.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama