reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 18.1.2017 a svátek má Vladislav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Kalamity Jane

Calamity Jane

Rok:
1953
Délka:
101 minut
„Divoký západ rozhodně nebyl místem vhodným pro důstojné dámské dýchánky. Sem tam se ale našla přebornice, jejíž kolty obstály i v té nejlepší pánské společnosti.“

Celkové hodnocení filmu Kalamity Jane

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 66.3% (16 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.9.2011
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.9.2009
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.10.2008
Veronika42
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.10.2009
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.5.2009
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
3.12.2007
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.1.2010
brnvl2105
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.11.2009
BOS3
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.2.2009
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
21.3.2008
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.5.2009
iris
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
31.10.2007
tempuss
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.6.2012
helzapopin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.10.2008
4girls
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
12.11.2007
sekkos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih62486minih62486Hrdinové v kajacích (1955) 
The Cockleshell Heroes n
minih40849minih40849Modrý motýl (2004) 
The Blue Butterfly n
minih59356minih59356Radostný život (1944) 
La vie de plaisir n
minih56883minih56883Machři (2010) 
Grown Ups n
minih4500minih4500Bourák (1993) 
Rudy n
minih49112minih49112Vánoční koleda (2009) 
A Christmas Carol n
minih48196minih48196Hostinec U létavého draka (1971) [TV inscenace] 
Hostinec U létavého draka n
minih49914minih49914Slečna Marplová: Není kouře bez ohýnku (2006) [TV film] 
Marple: The Moving Finger n
minih90598minih90598Kurýr z podsvětí (2011) 
The Courier n
minih30233minih30233Zimní příběh (1991) 
Conte d'hiver n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

66.3 %
7   - Erkul
6   - curil
7   - clara.bow
8   - Veronika42
8   - pataamat
5   - Faye
6   - satyr
6   - brnvl2105
8   - BOS3
5   - Area
8   - Zdenek13
5   - iris
7   - tempuss
7   - helzapopin
6   - 4girls
7   - sekkos
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140506
Osobností: 602482
Fotografií: 520544
Plakátů: 252130
Obsahů a biografií: 129550

Poslední komentáře

Město 44 (2014)

63 dnů

Město 44
Novodobý pohled režiséra   Jana Komasy na tragické a pro   většinu Poláků i   traumatické události z   období Varšavského   povstání.Již téměř více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 8 / 10

Trpaslík (2017) [TV minisérie]

Trpaslík asi baví...

Trpaslík
...ale mě moc ne. Vychválili   mi ho, tak jsem ho shlédl,   ale bylo to chvilkami trochu   trápení.
Sem tam se   člověk pobaví, jindy se   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Svět pod hlavou (2016) [TV minis...

Seriál sází na nostalgii

Svět pod hlavou
...které asi není nikdy   dost. Také jsem jedním z   těch, kteří když vidí   něco, co se "tehdy"   používalo, nebo dělo,   nostalgicky se více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 5 / 10

Teorie tygra (2015)

A je tu další český film

Teorie tygra
... který mě nezklamal svou   kvalitou, ale čekal jsem od   něho víc.
Opět, stejně   jako v případě Ztraceni v   Mnichově, se jedná o   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Ztraceni v Mnichově (2015)

Je jen moje chyba,

Ztraceni v Mnichově
...že jsem od tohoto filmu   čekal víc.
A to ve všech   směrech. Na současné   české poměry se pořád   jedná o nadprůměrný   snímek, ale to je více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.54/0.518