reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 6.12.2016 a svátek má Mikuláš. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Kafka

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 74.5% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.8.2008
Justik66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.1.2009
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.5.2009
payo1555
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.2.2012
Pardal
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.9.2008
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.6.2015
jardiv
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.3.2012
yoogurt
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.12.2007
jambroz58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.9.2009
Topi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.6.2012
Bogy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih25315minih25315Bullittův případ (1968) 
Bullitt n
minih18774minih18774Dáma v zeleném (1945) 
The Woman in Green n
minih43432minih43432Co takhle svatba, princi? (1986) [TV film] 
Co takhle svatba, princi? n
minih36883minih36883Řekni mi, že mě miluješ, Junie Moonová (1969) 
Tell Me That You Love Me, Junie Moon n
minih35491minih35491Další povídky z města (2001) 
Armistead Maupin's Further Tales of the City n
minih56689minih56689Návrat Billyho Kidda (1938) 
Billy the Kidd Returns n
minih2924minih2924Američan v Oxfordu (1938) 
A Yank at Oxford n
minih22633minih22633Vlčí bouda (1987) 
Vlčí bouda n
minih37994minih37994Horská kočka (1921) 
Die Bergkatze n
minih9276minih9276Jak jsem vyhrál válku (1967) 
How I Won the War n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

74.5 %
7   - clara.bow
8   - Justik66
8   - pataamat
8   - payo1555
7   - Pardal
8   - Kycky
8   - jardiv
8   - yoogurt
6   - jambroz58
7   - Topi
7   - Bogy

TV Program

ČT1 - To je vražda, napsala (1984) [...

15:05 - 15:50

27 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

ČT2 - Indická nemocnice pro divoká z...

15:20 - 16:15

12 minut již uběhlo
43 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

15:00 - 15:55

32 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

Prima - Castle na zabití (2009) [TV se...

14:35 - 15:35

57 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139595
Osobností: 599585
Fotografií: 517362
Plakátů: 250432
Obsahů a biografií: 128923

Poslední komentáře

Ohnivý kuře (2016) [TV seriál]

A to se takhle rozhodnu být producentem

Ohnivý kuře
...a říkám si... co že   bych tak do té televize   vymyslel...
Vaření...
Ale   ne. Vaří se už ve všech   televizích. Ráno, v poledne,   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 5 / 10

Propast (1989)

Propast
Část se sestupem do propasti   se mi líbila. Zbytek je   trochu mišmaš a závěr   příliš přeslazený.   Vlastně celé ty "milostné"   části jsou více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 5 / 10

Táta na plný úvazek (2004)

Táta na plný úvazek
Na smutné pozadí se nabaluje   příběh ovdovělého Olivera   v podání Bena Afflecka,   který je naštvaný na celý   svět, protože jediné co mu   více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Příchozí (2016)

Příchozí
Když to po těch dvou   hodinách skončilo, nějak   jsem měl potřebu se zeptat   vedle sedící kamarádky, o   čem že to vlastně bylo.   Solidní více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 7 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

Velká vánoční jízda
Vtipná záležitost, jejíž   krása tkví především v   detailech. Já osobně jsme si   zamilovala sestříhanou   bradku Santova syna Stevea do   více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.848/0.827