reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Johanka z Arku

Joan of Arc

Rok:
1948
Délka:
145 minut, sestříhaná verze 100 min.
„Panna, vojevůdkyně, kacířka i mučednice aneb superhvězda patnáctého století.“

Celkové hodnocení filmu Johanka z Arku

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 76.4% (14 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.5.2011
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.7.2009
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
20.5.2009
martin.stusak.9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
7.8.2014
payo1555
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.1.2012
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.3.2014
caligari
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.11.2007
tomas.sulc.754
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.12.2013
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.3.2010
Michal.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.1.2008
me22dec
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.1.2016
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.3.2009
tempuss
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.1.2014
Constantin999
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
24.12.2013

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih50691minih50691Operace Crossbow (1965) 
Operation Crossbow n
minih25952minih25952Očovské pastorále (1973) 
Očovské pastorále n
minih19954minih19954Svatba upírů (1993) 
Svatba upírů n
minih61736minih61736Láska a Mery (2007) 
Love and Mary n
minih34315minih34315Salton Sea (2002) 
The Salton Sea n
minih24409minih24409Život jedné kočky (1987) 
Die Katze n
minih24729minih24729Vojtěch, řečený sirotek (1989) 
n
minih68372minih68372Krakonoš a poslíček (1981) 
Krakonoš a poslíček n
minih13927minih13927Někoho milovat (1987) 
Someone to Love n
minih40334minih40334Nová cestománie (2004) [TV cyklus] 
Nová cestománie n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

76.4 %
8   - Erkul
8   - curil
9   - pataamat
9   - martin.stu
7   - payo1555
9   - melakara
7   - caligari
8   - tomas.sulc
6   - MaKy92z
7   - Michal.
8   - me22dec
8   - Zdenek13
8   - tempuss
5   - Constantin

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

18:55 - 19:00

1 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

ČT2 - Rajské ovoce z Arménie

18:55 - 19:50

1 minut již uběhlo
54 minut zbývá do konce

NOVA - Znovu 17 (2009)

17:20 - 19:30

96 minut již uběhlo
34 minut zbývá do konce

Prima - Zprávy TV Prima (1997) [TV poř...

18:55 - 19:25

1 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599414
Fotografií: 517159
Plakátů: 250327
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 6 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Sice

Vánoční Kameňák
pleáda známých herců a   postav,ale "úrovně" prvních   dílů to nedosahuje.Hodně   špatně nastavená kaše,leč   na vypnutí mozku a relaxaci   při pátečním večeru to   kupodivu stačilo.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.516/0.491