reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 5.12.2016 a svátek má Jitka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Joe Cocker - Across from Midnight Tour

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 82.9% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.7.2010
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
16.6.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
22.3.2010
REKBRIT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
18.12.2009
davidek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
8.1.2010
Otek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
19.11.2009
vendelin1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih25063minih25063Akt (1997) 
n
minih13469minih13469Náhodný turista (1988) 
The Accidental Tourist n
minih26489minih26489Norma Jean a Marilyn (1996) 
Norma Jean & Marilyn n
minih57095minih57095Extract (2009) 
Extract n
minih51764minih51764Sbohem a amen (1977) 
Goodbye and Amen n
minih23643minih23643Zátah (1985) 
n
minih109601minih109601Toho chladného dne v parku (1969) 
That Cold Day in the Park n
minih42624minih42624Slavný lovec Pampalini 1 (1975) [TV seriál] 
Pampalini Lowca Zwierzat 1 n
minih38387minih38387Bojovníci (2003) 
Invincible n
minih2900minih2900Americký kickboxer II (1993) 
American Kickboxer 2 n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

82.9 %
9   - cicis
9   - curil
5   - Kuvik
9   - REKBRIT
9   - davidek
9   - Otek
8   - vendelin1
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139582
Osobností: 599560
Fotografií: 517310
Plakátů: 250398
Obsahů a biografií: 128915

Poslední komentáře

300: Bitva u Thermopyl (2007)

Průsmyk

300: Bitva u Thermopyl
"Jdi, poutníče, a zvěstuj   Lakedaimonským že my tu   mrtvi ležíme, jak zákony   kázaly nám." Komiksově   převyprávěný příběh   skutečných více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 7 / 10

Profesionáli (2008) [TV seriál]

manželka

Profesionáli
nevim jestli si toho nekdo   vsimnul ale manželka Marosa   je Růženka a ne Helenka   .jinak je to celkem zabavny   sitcom .

Autor: gabriela73

Polda (2016) [TV seriál]

20 let v komatu, ale nic ho nezastaví:-)

Polda
Zkřížit komediální   ladění a kriminálku v   jednom není zas tak   jednoduchý, hlavně když jde   o vraždy. Zde to vyšlo tak   napůl. Případy více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

45 Minutes from Hollywood (1926)

45 Minutes from Hollywood
Stan Laurel se zde objeví jen   v několika prostřizích. No,   s tím knírem vypadá fakt   divně. Snímek má rychlost i   spád, a je svým způsobem   legrační. Je to groteska ne?

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Laurel a Hardy na moři (1940)

Laurel a Hardy na moři
První polovina byla fajn, tak   trochu připomínala zlaté   časy grotesky, druhá byla   už moc a moc slabá. Na moři   se toho mnoho neodehrálo. Dá   se na to dívat, ale   nečekejte zázrak.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.616/0.59