reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 23.1.2017 a svátek má Zdeněk. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Joe Cocker - Across from Midnight Tour

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 82.9% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.7.2010
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
16.6.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
22.3.2010
REKBRIT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
18.12.2009
davidek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
8.1.2010
Otek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
19.11.2009
vendelin1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih27859minih27859Terasa (1980) 
La terrazza / La terrasse n
minih17721minih17721Rapsodie v Miami (1995) 
Miami Rhapsody n
minih34800minih34800Večer s přáteli (2001) 
Dinner with Friends n
minih62160minih62160Bibliotheque Pascal (2010) 
Bibliothéque Pascal n
minih37450minih37450Na dvoře je kůň, šéfe! (1988) [TV film] 
Na dvoře je kůň, šéfe! n
minih43402minih43402Království (2007) 
The Kingdom n
minih41237minih41237A proč já? (2005) 
Undiscovered n
minih33664minih33664Ztracen v La Mancha (2001) 
Lost in La Mancha n
minih2569minih2569Aféra Concorde (1979) 
Concorde Affaire '79 n
minih46905minih46905Síla slova (2007) 
The Great Debaters n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

82.9 %
9   - cicis
9   - curil
5   - Kuvik
9   - REKBRIT
9   - davidek
9   - Otek
8   - vendelin1

TV Program

ČT1 - Divadlo jednoho diváka

09:00 - 10:00

34 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

ČT2 - Věra 68 (2012) [HD CAM (HDTV)]

09:00 - 09:55

34 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

08:50 - 09:45

44 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

Prima - Castle na zabití (2009) [TV se...

09:10 - 10:05

24 minut již uběhlo
31 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140621
Osobností: 602751
Fotografií: 520977
Plakátů: 252269
Obsahů a biografií: 129650

Poslední komentáře

Pustina (2016) [TV minisérie]

Pustina
Móda severských detektivek   byla inspirací i pro tvůrce   tohoto napínavého seriálu.   Ponurá atmosféra je až   mrazivá a do poslední   chvíle více >

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 9 / 10

Dveře (1976) [TV hra]

Dveře
Typický cimrmanovský slovní   humor v televizním   příběhu, kde si z tím   viditelně a s elánem pohrál   Petr Nárožný. Takovýto   námět je i více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Pytláci (2016) [TV epizoda]

Pytláci
Na oddělení přijdou dva   kluci, kterým teče ještě   mlíko po bradě a hned musí   honit rajtovní babu, která   má syfilis a zjistit kdo   více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 7 / 10

Baron Kafr (2016) [TV epizoda]

Baron Kafr
Dnes je nalezen v tunelu muž,   u kterého je podezření, že   spáchal sebevraždu, s které   se vyklube vražda jako vrata.   Jde o barona Podhajského, více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 8 / 10

Rodokaps (2016) [TV epizoda]

Rodokaps
K obrazovce si každý pátek   usedne divák, který si   oblíbil nový seriál o   četnících, zdá se, že se   povedl přímo vzorně.   Obyvatelé více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.575/0.549