reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 11.12.2016 a svátek má Dana. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

...a kdo je dokonalý?

Další název:
Jiří Krampol ...a kdo je dokonalý
Žánr:
Rok:
2002
Délka:
70 minut
„Jiří Krampol se svými hosty v zábavné talk show ...“

Celkové hodnocení filmu ...a kdo je dokonalý?

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 75.6% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.4.2010
ajaajena
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.6.2008
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.9.2009
sluníčko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
11.8.2006
limjoe
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
10.5.2015
Lpcko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
30.7.2008
Tominko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.3.2008
renata.kamenska.94
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.2.2014
banik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
24.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih20140minih20140Šéf je mrtvý (1973) 
The Don Is Dead n
minih20741minih20741Temné slunce (1980) 
n
minih33970minih33970Děti planety Duna (2002) [TV minisérie] 
The Children of Dune n
minih24808minih24808Vojáci svobody I. - IV. (1977) 
Komunisté n
minih48228minih48228Neplodná obrana (2008) 
Witless Protection n
minih41407minih41407Zelená je tráva (2005) 
Kicking & Screaming n
minih3260minih3260Arthur 2: S ledem (1988) 
Arthur II: On the Rock n
minih39650minih39650Kiss Kiss Bang Bang (2005) 
Kiss Kiss Bang Bang n
minih45660minih45660Normal (2009) 
Normal n
minih48428minih48428X-Men Origins: Wolverine (2009) 
X-Men Origins: Wolverine n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

75.6 %
7   - jarda53
9   - ajaajena
7   - R.RICKIE
9   - sluníčko
1   - limjoe
10 - Lpcko
8   - Tominko
8   - renata.kam
9   - banik
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139669
Osobností: 599828
Fotografií: 517577
Plakátů: 250525
Obsahů a biografií: 128960

Poslední komentáře

Bakaláři navíc (1981) [TV inscen...

Bakaláři navíc
Povídka ´Fotbalová   odysea´

Když je někdo   televizní maniak, není divu,   že mu uniká život pod   rukama, tudíž ani neví, co   se děje v více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 7 / 10

Vrchní, prchni! (1980)

Vrchní, prchni!
Dalibor Vrána, kterého si   hosté pletou s vrchním,   přijde s nápadem, jak   vydělat peníze, jezdí po   restauracích a hosty   kasíruje. Doma více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 9 / 10

Jak se zbavit Helenky (1967)

Jak se zbavit Helenky
Jde o komorní příběh, kdy   redaktorka vysílání pro   ženy Viki, které ujel vlak,   si vymyslí legraci z   hlasatele Petříčka a   namluví mu, více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 7 / 10

Stážisti (2013)

Stážisti
Jedná dvouhodinová reklama   na Google, kde se opět   setkali Owen Wilson a Vince   Vaughn. Charaktery svých   postav vzali opět bravurně a   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Zhasni a zemřeš (2016)

Zhasni a zemřeš
Byť je to z názvu patrné,   tvůrci nám již na samém   počátku dějství ukáží o   co tu jde. Duchařský   hororový thriller se nese v   tvorbě více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.278/0.258