reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 18.1.2017 a svátek má Vladislav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Je to fajn

So Fine

Žánr:
Rok:
1981
Délka:
90 minut
„Muž dostane nápad, jenž se promění v nečekaný módní úspěch...“

Celkové hodnocení filmu Je to fajn

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 53.8% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.7.2010
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.10.2010
RM
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.6.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.9.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.8.2010
MysteryIllinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
8.10.2016
kvaca
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
17.3.2010
kejtl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.1.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih43280minih43280Lidé deště (1969) 
The Rain People n
minih32470minih32470Nářez na Ridgemontské střední (1982) 
Fast Times At Ridgemont High n
minih4466minih4466Bonnie a Clyde (1967) 
Bonnie and Clyde n
minih34126minih34126S.W.A.T. – Jednotka rychlého nasazení (2003) 
S.W.A.T. n
minih36780minih36780Futurama (1999) [TV seriál] 
Futurama n
minih38802minih38802Osudový dotek (2003) 
The Butterfly Effect n
minih29076minih29076Popelka (1950) 
Cinderella n
minih86253minih86253Já padouch 2 (2013) [2k digital] 
Despicable Me 2 n
minih16499minih16499Poslední akční hrdina (1993) 
Last Action Hero n
minih46034minih46034Klub vyděračů (2007) 
Butterfly on a Wheel n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

53.8 %
6   - curil
5   - Bara.40
6   - RM
6   - satyr
6   - rosta12
3   - MysteryIll
5   - kvaca
6   - kejtl
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140504
Osobností: 602480
Fotografií: 520530
Plakátů: 252127
Obsahů a biografií: 129549

Poslední komentáře

Město 44 (2014)

63 dnů

Město 44
Novodobý pohled režiséra   Jana Komasy na tragické a pro   většinu Poláků i   traumatické události z   období Varšavského   povstání.Již téměř více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 8 / 10

Trpaslík (2017) [TV minisérie]

Trpaslík asi baví...

Trpaslík
...ale mě moc ne. Vychválili   mi ho, tak jsem ho shlédl,   ale bylo to chvilkami trochu   trápení.
Sem tam se   člověk pobaví, jindy se   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Svět pod hlavou (2016) [TV minis...

Seriál sází na nostalgii

Svět pod hlavou
...které asi není nikdy   dost. Také jsem jedním z   těch, kteří když vidí   něco, co se "tehdy"   používalo, nebo dělo,   nostalgicky se více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 5 / 10

Teorie tygra (2015)

A je tu další český film

Teorie tygra
... který mě nezklamal svou   kvalitou, ale čekal jsem od   něho víc.
Opět, stejně   jako v případě Ztraceni v   Mnichově, se jedná o   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Ztraceni v Mnichově (2015)

Je jen moje chyba,

Ztraceni v Mnichově
...že jsem od tohoto filmu   čekal víc.
A to ve všech   směrech. Na současné   české poměry se pořád   jedná o nadprůměrný   snímek, ale to je více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.569/0.548