reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Jdi na Západ

Go West

Další název:
Bratři Marxové na Divokém západě
Rok:
1940
Délka:
80 minut

Celkové hodnocení filmu Jdi na Západ

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 75.6% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
24.1.2009
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.5.2009
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.5.2009
mat.ilda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.11.2012
Akana
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.3.2009
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.5.2014
fred.appl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
26.4.2008
Darkman7
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.7.2006
pan_opicka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
5.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih147082minih147082Mlžení (2015) 
A Patch of Fog n
minih30586minih30586Hejkal (1978) [TV film] 
n
minih36331minih36331Pod ochranou nebe (1990) 
The Sheltering Sky n
minih11188minih11188Lásky mezi kapkami deště (1979) 
Lásky mezi kapkami deště n
minih74618minih74618Mnich (2011) 
Le moine n
minih7165minih7165Naši manželé (1966) 
I nostri mariti n
minih102085minih10208521 způsobů jak zničit manželství (2013) 
21 tapaa pilata avioliitto n
minih104859minih104859Co dál, Bene? (2012) 
Any Questions for Ben? n
minih24723minih24723Šestapadesát neomluvených hodin (1977) 
n
minih53391minih53391Mapa zámořských objevů (1978) [TV inscenace] 
Mapa zámořských objevů n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

75.6 %
10 - curil
8   - clara.bow
8   - pataamat
6   - mat.ilda
8   - Akana
8   - melakara
9   - fred.appl
7   - Darkman7
4   - pan_opicka

TV Program

ČT1 - Hoby naší doby (2011) [TV pořa...

12:25 - 12:50

11 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

ČT2 - Stalingrad: Za Volhou není zem...

12:10 - 13:00

26 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

NOVA - Rady ptáka Loskutáka (2001) [T...

12:35 - 13:35

1 minut již uběhlo
59 minut zbývá do konce

Prima - Osudová cesta (2014) [TV film]

10:45 - 12:45

111 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599403
Fotografií: 517141
Plakátů: 250312
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Sice

Vánoční Kameňák
pleáda známých herců a   postav,ale "úrovně" prvních   dílů to nedosahuje.Hodně   špatně nastavená kaše,leč   na vypnutí mozku a relaxaci   při pátečním večeru to   kupodivu stačilo.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Děs!

Vánoční Kameňák
Strašné. Žádný pořádný   vtip a herecke výkony na   zblití. Totální odpad. Ze   Zemana udělán totální   alkoholik (ne, že by si   občas nedal :-) Ale za mně   hodnocení: -8

Autor: Eros83 | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.679/0.654