Zari
ohodnotit

Popis / Obsah / Info k filmu Jaro v lese a na loukách

Obsah se zatím připravuje.
Pokud se chcete stát publicistou anebo napsat krátký obsah k filmu můžete zde.
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
režie:
Jan CalábekJan Calábek  
  Nahrát trailer k filmu
Typ:
[TV film]
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
česká
 
 
Distribuční verze:
česky
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Jaro v lese a na loukách >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

jmenuji.se.libor
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 22.10.2011
Nádherná hudba doprovázející děj filmu
Ač je nyní podzim, přesto píši komentář k   tomuto filmu - je to především kvůli hudbě,   která byla k filmu použita jako podkreslení   děje.

Tenhle film, byl původně vysílán v   rámci cyklu TVŠ (televizní vysílání pro   školy), tyhle pořady byly určeny pro školní   děti - bylo to o přírodovědě, matice, atd.   dávali je na Československé televizi v   dopoledních hodinách. Jako žáka mne   samozřejmě nebavili, neboť jsem měl   důležitější věci na mysli, např. jaký   pták letí po obloze, nebo jak veverka leze po   nedalekém stromě. Nicméně - z hlediska   dospělého člověka, mne film při jeho repríze   počátkem 90 let hodně zaujal, nejen dobrým   vyprávěním o jaru, dobrou kamerou, ale také   překrásnou hudbou , kterou tvůrci do pořadu   zakomponovaali, aby dotvářela jeho děj. Hudba   je to jedním slovem čarokrásná, - tajemná -   byla použita i u jednoho seriálu:Podmořský   svět Jacquese Cousteaua (1966) - ten zde máme   také zaveden. Jenže ho zde na FDb. nikdo kromě   mne neviděl!

Nevím jestli se mi povede   ještě někdy tuto překrásnou fantasticky   nadčasovou geniální hudbu uslyšet. Nevím ani   její název, snad ji natočil skladatel Jean   Michel Jarre , nebo někdo jiný, nevím. Vím   jen, že je to jedna z nejkrásnějších   filmových melodií, která navozuje pocity   tajemna.

Pokud byste někdo věděl o té   hudbě více, dejte mi prosím vědět, děkuji.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama