reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 16.1.2017 a svátek má Ctirad. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Jak stařeček měnil, až vyměnil

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 58.3% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
25.3.2014
sakro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.4.2011
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
22.5.2008
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
28.7.2009
zedla77
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.10.2007
martinfranek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
9.6.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih29353minih29353Ali Baba a piráti (1999) 
n
minih54667minih54667Krása (1976) [TV inscenace] 
n
minih2306minih2306...a jitra jsou zde tichá (1972) 
... а зори здесь тихие n
minih21225minih21225Toy Story - Příběh hraček (1995) 
Toy Story n
minih30895minih30895Tři tygři proti třem tygrům (1977) 
Tre tigri contro tre tigri n
minih5408minih5408Čarodějův učeň (1977) 
Čarodějův učeň n
minih6327minih6327Discopříběh (1987) 
Discopříběh n
minih11213minih11213Lazebník sibiřský (1997) 
The Barber of Siberia n
minih23044minih23044Vykoupení z věznice Shawshank (1994) 
The Shawshank Redemption n
minih2750minih2750Alambrista! (1978) 
Alambrista! n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

58.3 %
9   - melakara
6   - sakro
2   - T800
9   - tvo
5   - zedla77
4   - martinfran
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140468
Osobností: 602412
Fotografií: 520466
Plakátů: 252070
Obsahů a biografií: 129528

Poslední komentáře

Návrat blbýho a blbějšího (2014)

Návrat blbýho a blbějšího

Návrat blbýho a blbějšího
Nostalgický návrat dvou   pomatených hrdinů je extra   nářez od začátku až do   konce. Film je takřka plný   vynikajících humorných   situací a více >

Autor: dobes.pavel | Hodnocení: 9 / 10

Volný pád (1992)

Volný pád

Volný pád
Tohle je ten typ filmu, který   celou dobu postupně graduje,   oplývá napětím,   jednotlivé scény na sebe   pěkně navazují a co je   důležité - více >

Autor: dobes.pavel | Hodnocení: 8 / 10

Zbrusu Nový zákon (2015)

Zbrusu Nový zákon

Zbrusu Nový zákon
Uvedeno na Mezinárodním   filmovém festivalu Karlovy   Vary.
Režisér Jaco van   Dormael nám už několikrát   ukázal, že umí natočit   fakt více >

Autor: MARi0 | Hodnocení: 7 / 10

D-Tox (2002)

D-Tox
Snímek nepochopitelně   kombinující krimi, horor a   vězeňské drama. Ani v   nejmenším to celkově   nedává žádný hlubší   smysl. Že policista více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 4 / 10

Svět pod hlavou (2016) [TV minis...

hvezdyn

Svět pod hlavou
mi mluví z duše a má ve   všem pravdu   ...........................   :-(   ..............................   .............:..........

Autor: prdpsouk

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.21/0.191