reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 8.12.2016 a svátek má Květoslava. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Jak stařeček měnil, až vyměnil

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 58.3% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
25.3.2014
sakro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.4.2011
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
22.5.2008
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
28.7.2009
zedla77
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.10.2007
martinfranek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
9.6.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih22727minih22727Volha, Volha (1938) 
Волга-Волга n
minih7113minih7113Dvaasedmdesátka (1948) 
n
minih32004minih32004Pod kopyty stád (1966) 
Alvarez Kelly n
minih25256minih25256Pehavý Max a strašidlá (1987) 
Pehavý Max a strašidlá n
minih15550minih15550Pátý element (1997) 
Le cinquième élément n
minih9059minih9059Ideál septimy (1938) 
Ideál septimy n
minih35128minih35128Cesta byla suchá, místy mokrá (2002) [TV film] 
n
minih63459minih63459Ty, já a tvůj manžel (1968) 
Straziami, ma di baci saziami n
minih86215minih86215Místo činu (1969) [TV seriál] 
Tatort n
minih45511minih45511Dvě z Paříže (1988) [TV inscenace] 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

58.3 %
9   - melakara
6   - sakro
2   - T800
9   - tvo
5   - zedla77
4   - martinfran

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

02:30 - 05:00

46 minut již uběhlo
104 minut zbývá do konce

ČT2 - Příliš drahý sport

03:05 - 03:35

11 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

02:45 - 03:20

31 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

Prima - Návrat komisaře Rexe (2008) [T...

03:15 - 06:20

1 minut již uběhlo
184 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139604
Osobností: 599615
Fotografií: 517432
Plakátů: 250469
Obsahů a biografií: 128931

Poslední komentáře

Smích z ráje (1970)

inspirativní...

Smích z ráje
Doporučuji ke shlédnutí,   vcelku vyvedená britská   taškařice, vhodná pro   inspiraci, pokud Vás budoucí   "dědici" zlobí. Až jednou   nadejde více >

Autor: Vinz.Clortho | Hodnocení: 10 / 10

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.196/0.177