Zari
ohodnotit

Jak se peče štěstí [TV inscenace]

Další název:
S mazanečkem do pekla
Žánr:
Rok:
1981
Délka:
58 minut
Premiéra v ČR:
24.12.1982
„Pohádka o princezně Valerii, pekaři Matějovi a čarovné růži, která hodnému pomáhá a zlého trestá.“

Komentáře k filmu Jak se peče štěstí

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
hvezdyn
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.6.2007
V tom ohodnocování snímků   by to chtělo nějaké   kategorie. Extra hodnotit   pohádky, televizní tvorbu,   seriály, klasické filmy,   filmy pro diváka   náročného, béčkové   horrory atd.
Této   pohádce dávám osm bodů.   Budí v mně nostalgii po   dětství. Pohádka má   veselý náboj a je výtečně   herecky obsazena. Tuším, že   patří k původním   pohádkám. Rád jsem si ji po   letech připomenul. I v   intrikářské roli dvorní   dámy byla Iva Janžurová   roztomilá. Vedle hlavních   postav jsou nádherné   roličky Bronislava Poloczka   (vojenský velitel) a Jiřího   Císlera (doktor). Skvělou   roli záporňáka vytvořil   Ondřej Havelka.
hlavsa5
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.12.2011
Televizní pohádka, která   potěší. Tady se herci tak   trochu mohli vyblbnout.   Havelka předvedl, že je   komediant s jemným humorem.   Ne každá pohádka se   povedla, ale tahle stojí za   to.
Koimisto
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.1.2007
Humorná televizní pohádka   jako vyšitá pro nedělní   odpoledne a pohodu.
Na   pohádku v celku zaPEKLITÝ   příběh ... :@) Nechyběl   humor, napětí, lakota,   ukázka dobra a zla a   samozřejmě láska!!!
Chtěl bych ale znímit   jednu z hlavních   hereček.MICHELLE PREIFFER   hrála princeznu (ve   skutečnosti EVA JAKOUBKOVÁ),   alespoň mě to tak připadalo   ... :@)

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama