reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 18.1.2017 a svátek má Vladislav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Já a Christine

Ich und Christine

Rok:
1993
Délka:
90 minut

Celkové hodnocení filmu Já a Christine

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 51.7% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.10.2007
opl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.11.2007
sekkos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007
mirisek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007
Collie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.10.2007
MIMO76
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
7.4.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih9657minih9657JFK (1991) 
JFK n
minih32260minih32260R.E.M. - All The Way To Reno (2001) 
R.E.M. - All The Way To Reno n
minih27682minih2768215 minut (2001) 
15 Minutes n
minih2493minih2493I maniaci (1964) 
I maniaci n
minih40000minih40000Policajtem proti své vůli (2005) 
The Man n
minih42004minih42004Elisa z Rivombrosy (2003) [TV seriál] 
Elisa di Rivombrosa n
minih38700minih38700Walt Disney: Nejkrásnější klasické příběhy 2 (2004) 
Disney Fables 2 n
minih36337minih36337Kameňák 2 (2004) 
Kameňák 2 n
minih35806minih358068. Míle (2002) 
8 Mile n
minih32280minih32280A-ha: Headlines and Deadlines - The Hits of A-ha (1991) [Video] 
A-ha: Headlines and Deadlines - The Hits of A-ha n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

51.7 %
7   - Rendys
6   - opl
5   - sekkos
7   - mirisek
3   - Collie
3   - MIMO76
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140504
Osobností: 602480
Fotografií: 520531
Plakátů: 252128
Obsahů a biografií: 129550

Poslední komentáře

Město 44 (2014)

63 dnů

Město 44
Novodobý pohled režiséra   Jana Komasy na tragické a pro   většinu Poláků i   traumatické události z   období Varšavského   povstání.Již téměř více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 8 / 10

Trpaslík (2017) [TV minisérie]

Trpaslík asi baví...

Trpaslík
...ale mě moc ne. Vychválili   mi ho, tak jsem ho shlédl,   ale bylo to chvilkami trochu   trápení.
Sem tam se   člověk pobaví, jindy se   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Svět pod hlavou (2016) [TV minis...

Seriál sází na nostalgii

Svět pod hlavou
...které asi není nikdy   dost. Také jsem jedním z   těch, kteří když vidí   něco, co se "tehdy"   používalo, nebo dělo,   nostalgicky se více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 5 / 10

Teorie tygra (2015)

A je tu další český film

Teorie tygra
... který mě nezklamal svou   kvalitou, ale čekal jsem od   něho víc.
Opět, stejně   jako v případě Ztraceni v   Mnichově, se jedná o   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Ztraceni v Mnichově (2015)

Je jen moje chyba,

Ztraceni v Mnichově
...že jsem od tohoto filmu   čekal víc.
A to ve všech   směrech. Na současné   české poměry se pořád   jedná o nadprůměrný   snímek, ale to je více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.095/0.078