reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Ivanhoe

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 78.6% (14 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
22.9.2006
gabikazavacka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
22.11.2009
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.5.2009
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.11.2007
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
16.2.2009
catamount
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.3.2007
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.5.2007
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
11.3.2010
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
25.1.2012
sluníčko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
23.9.2006
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
4.12.2010
renod
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.1.2009
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.5.2008
oskarel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.2.2016

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih21842minih21842Útok na Rio Morte (1957) 
Pawnee n
minih20146minih20146Šejkův syn (1926) 
The Son of the Sheik n
minih86609minih86609Silver Spurs (1943) 
n
minih20546minih20546Takoví jsme byli (1973) 
The Way We Were n
minih3079minih3079Anglický pacient (1996) 
The English Patient n
minih25682minih25682Dennis postrach okolí znovu zasahuje (1998) [TV film] 
Dennis The Menace Strikes Again n
minih48566minih48566Camp Rock (2008) [TV film] 
Camp Rock n
minih101708minih101708Gunfight at Comanche Creek (1963) 
Gunfight at Comanche Creek n
minih44313minih44313Pes baskervillský (2000) [TV film] 
The Hound of the Baskervilles n
minih43910minih43910Children of the Damned (1963) 
Children of the Damned n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

78.6 %
9   - clara.bow
10 - gabikazava
7   - pataamat
7   - Edward52
5   - Agostino
8   - catamount
8   - Faye
5   - MaKy92z
10 - dederon
9   - sluníčko
9   - Johnny1
8   - renod
8   - Area
7   - oskarel

TV Program

ČT1 - Postřehy odjinud (1993) [TV cy...

12:50 - 13:00

2 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

ČT2 - Stalingrad: Za Volhou není zem...

12:10 - 13:00

42 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

NOVA - Rady ptáka Loskutáka (2001) [T...

12:35 - 13:35

17 minut již uběhlo
43 minut zbývá do konce

Prima - Big Ben (1996) [TV seriál]

12:45 - 14:50

7 minut již uběhlo
118 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599403
Fotografií: 517141
Plakátů: 250312
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Sice

Vánoční Kameňák
pleáda známých herců a   postav,ale "úrovně" prvních   dílů to nedosahuje.Hodně   špatně nastavená kaše,leč   na vypnutí mozku a relaxaci   při pátečním večeru to   kupodivu stačilo.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Děs!

Vánoční Kameňák
Strašné. Žádný pořádný   vtip a herecke výkony na   zblití. Totální odpad. Ze   Zemana udělán totální   alkoholik (ne, že by si   občas nedal :-) Ale za mně   hodnocení: -8

Autor: Eros83 | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.481/0.459