reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 8.12.2016 a svátek má Květoslava. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Inspektor Lavardin aneb Spravedlnost

Inspecteur Lavardin

Další název:
Inspektor Lavardin
Žánr:
Země:
Rok:
1986
Délka:
98 minut

Celkové hodnocení filmu Inspektor Lavardin aneb Spravedlnost

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 68.8% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.7.2011
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.2.2009
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.2.2010
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.7.2007
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.9.2009
phorsky1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.12.2007
ceskytulak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
22.10.2009
madarich
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.12.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih15347minih15347Pan Tau (1988) 
Pan Tau n
minih39719minih39719Mrtví k snídani (2004) 
Dead & Breakfast n
minih46228minih46228Maturitní ples (2008) 
Prom Night n
minih54932minih54932Ordinácia v ružovej záhrade (2007) [TV seriál] 
Ordinácia v ružovej záhrade n
minih39647minih39647Stopařův průvodce po Galaxii (2005) 
The Hitchhiker's Guide to the Galaxy n
minih8711minih8711Hranice zoufalství (1998) 
Desperate Measures n
minih27108minih27108Masakr v Texasu (1994) 
The Return of the Texas Chainsaw Massacre n
minih47482minih47482Arthur a Maltazardova pomsta (2009) 
Arthur et la vengeance de Maltazard n
minih11194minih11194Lassie se vrací (1943) 
Lassie Come Home n
minih44796minih44796Měsíc a hvězdy (2007) 
The Moon and the Stars n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

68.8 %
8   - cicis
8   - curil
6   - jarda53
5   - hvezdyn
8   - oulisna
8   - phorsky1
5   - ceskytulak
7   - madarich
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139604
Osobností: 599614
Fotografií: 517432
Plakátů: 250468
Obsahů a biografií: 128932

Poslední komentáře

Smích z ráje (1970)

inspirativní...

Smích z ráje
Doporučuji ke shlédnutí,   vcelku vyvedená britská   taškařice, vhodná pro   inspiraci, pokud Vás budoucí   "dědici" zlobí. Až jednou   nadejde více >

Autor: Vinz.Clortho | Hodnocení: 10 / 10

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.653/0.631