reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 2.12.2016 a svátek má Blanka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Hurvínek vzduchoplavcem

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 82.1% (14 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
REKBRIT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
19.1.2010
cerfik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.2.2012
davidek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
19.11.2007
lebowski
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
18.12.2004
Kmotr95
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.8.2008
Roman333
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.3.2009
pepe15
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.1.2009
xxlch
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.6.2014
Nob.r
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.1.2008
surfmeda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
8.1.2012
Krikri
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.4.2010
falco99
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007
leona73
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.10.2007
termit
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
1.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih29719minih29719Rychle a zběsile (2001) 
The Fast and the Furious n
minih12230minih12230Méďa Béďa - Velký útěk (1987) [TV film] 
Yogi's Great Escape n
minih31161minih31161Bára B. (Live) (2001) [TV film] 
n
minih32901minih32901Beethoven 4 (2001) [Video] 
Beethoven's 4th n
minih46391minih46391Bazén (2005) [TV seriál] 
n
minih6567minih6567Dobrodružství rabína Jákoba (1973) 
Les aventures de Rabbi Jacob n
minih16310minih16310Police Story 2 (1988) 
Ging chaat goo si juk jaap n
minih20079minih20079Syn Růžového pantera (1993) 
Son of the Pink Panther n
minih44728minih44728ROBBIE WILLIAMS-What we did last summer (2003) [DVD] 
ROBBIE WILLIAMS-What we did last summer n
minih43258minih43258Boží zápasník (2006) 
Nacho Libre n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

82.1 %
8   - REKBRIT
8   - cerfik
8   - davidek
10 - lebowski
8   - Kmotr95
7   - Roman333
8   - pepe15
10 - xxlch
8   - Nob.r
9   - surfmeda
6   - Krikri
6   - falco99
10 - leona73
9   - termit

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:50

12 minut již uběhlo
38 minut zbývá do konce

ČT2 - Kvarteto

18:55 - 19:20

17 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

18:25 - 19:30

47 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

Prima - Zprávy TV Prima (1997) [TV poř...

18:55 - 19:25

17 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139518
Osobností: 599362
Fotografií: 517109
Plakátů: 250291
Obsahů a biografií: 128864

Poslední komentáře

Vánoční Kameňák (2015)

Vánoční Kameňák
Pokud tuto sérii lze vůbec   hodnotit běžnými   prostředky, pak tato pátá   část je NIC (i když 1*).   Takový pořad jsem snad v   životě více >

Autor: GeeZeR

Kutil Tim (1992) [TV seriál]

debilita!!!!!!!

Kutil Tim

Autor: no

Scooby Doo: Záhady s.r.o. (2010)...

ten Scooby doo!

Scooby Doo: Záhady s.r.o.
je to divná série... ale je   to   sssssssuuuuuuuuuuuupppppppppee   eeeeeeeeerrrrrrrr....! a ten   konec je divný taky!

Autor: no | Hodnocení: 10 / 10

Návrat minulosti (2008) [TV film...

Návrat minulosti
Další americký televizní   propadák, který zahlcuje   vysílání naší televize. A   je to dnes už jedno jaké   stanice. Vždycky žasnu nad   více >

Autor: curil | Hodnocení: 3 / 10

Hříšný víkend (2015)

Hříšný víkend
Příběh se mi docela líbil,   je to taková klasika o   seznamování dvou lidí,   kteří jsou dost odlišní.   Ale situace, která mj. není   příliš více >

Autor: curil | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.311/0.286