reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 10.12.2016 a svátek má Julie. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Hráč

Le Joueur

Žánr:
Země:
Rok:
1958
Délka:
102 minut
„Filmový přepis klasického díla F. M. Dostojevského s Gérardem Philippem v hlavní roli“

Celkové hodnocení filmu Hráč

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 86.7% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
22.5.2015
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
9.3.2010
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
31.5.2015
payo1555
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.3.2012
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
19.5.2015
ELEONORA
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
21.3.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih32822minih32822Swing (2002) 
Swing n
minih12203minih12203Mé jméno je Nikdo (1973) 
Il mio nome é Nessuno / My Name Is Nobody n
minih23462minih23462Záhady Dicka Francise: Motiv koní (1989) [TV film] 
Dick Francis: In the Frame n
minih114696minih114696Láska navzdory osudu (1995) [TV film] 
Dazzle n
minih66672minih66672Rodina je základ státu (2011) 
Rodina je základ státu n
minih53830minih53830Cyankáli v šampaňském (1983) [TV film] 
Sparkling Cyanide n
minih31972minih31972Včera narození (1950) 
Born Yesterday n
minih41419minih41419Kronika smrti (2004) 
Crónicas n
minih14212minih14212Nevyhrožuj (1996) 
Don´t Be A Menace To South Central While Drinking Your Juice in the Hood n
minih87182minih87182Hříšníci a svatí (2010) 
Sinners & Saints n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

86.7 %
9   - curil
9   - jarda53
6   - hvezdyn
8   - payo1555
10 - melakara
10 - ELEONORA

TV Program

ČT1 - StarDance VIII ...když hvězdy ...

20:00 - 22:49

26 minut již uběhlo
143 minut zbývá do konce

ČT2 - Tenkrát v Americe (1984)

20:00 - 23:45

26 minut již uběhlo
199 minut zbývá do konce

NOVA - Harry Potter a Relikvie smrti ...

20:20 - 22:45

6 minut již uběhlo
139 minut zbývá do konce

Prima - Svatá čtveřice (2012) [2k digi...

20:15 - 22:05

11 minut již uběhlo
99 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139665
Osobností: 599800
Fotografií: 517557
Plakátů: 250500
Obsahů a biografií: 128958

Poslední komentáře

Harry Potter a Relikvie smrti – ...

Harry Potter a Relikvie smrti – část 2
Temný závěr celého   příběhu. Překrucování   faktů, hrdelní   soudy...kontrola svobody   projevu...to vše připomíná   Evropskou unii dnešních více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 10 / 10

Zvon Lukáš (2003) [TV inscenace]

Zvon Lukáš
Možná až příliš   umělecky míněná pohádka,   ale zároveň ne příliš   dobře natočená. Taková   zvláštní perlička   ušmudlaná.

Autor: petrusmev | Hodnocení: 5 / 10

...a je to! (1979) [TV seriál]

znají ho všude

...a je to!
nejlepší animovaný   československy seriál,   jezdím posvětě a třeba   Iranci ho milují, no netřeba   dabing :) za mě asi   nejlepší díly z více >

Autor: basse | Hodnocení: 10 / 10

Zázrak z Valby (1989)

Zajímavé sci fi

Zázrak z Valby
když jsem viděl film, tak   jsem byl ve věku hlavních   postav, za mě mohu říct,   hodně povedený, pamatuji na   muziku skupiny Roxette

Autor: basse | Hodnocení: 8 / 10

Vánoční lov (2013) [TV film]

Vánoční lov
Další americká vánoční   televizní "rasovina". Jenom   ta špetka vyčpělého a   opakovaného humoru mě   donutila dokoukat film do   konce. Ale stálo to dost sil.

Autor: curil | Hodnocení: 3 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.946/0.914