reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Hotel Bagdad

Out of Rosenheim

Další název:
Bagdad Cafe
Žánr:
Rok:
1987
Délka:
88 minut
Premiéra v ČR:
1.5.1990
„Ironicky humorné dobrodružství na cestě do Las Vegas. Film vyznamenaný Hlavní cenou na MFF v Rio de Janeiru.“

Celkové hodnocení filmu Hotel Bagdad

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 77.3% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.9.2009
Hugin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.5.2008
vojtam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
3.3.2011
payo1555
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.2.2012
xebece
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.8.2007
Milicent
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
28.7.2008
Minnie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
23.9.2009
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
12.10.2007
menderly
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.12.2010
JANARYBA
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
16.5.2009
vlakor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.12.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih143346minih143346Nejkrásnější zátoky světa (2003) [TV seriál] 
Les plus belles baies du monde n
minih49217minih49217Miluji tě, Beth Cooperová (2009) 
I Love You, Beth Cooper n
minih21720minih21720Únos Sabinek (1961) 
L'enlevement des sabines n
minih35337minih35337Ženy od hluboké řeky (1981) 
Cannibal ferox n
minih29275minih29275Věznice Fortress (2000) 
Fortress 2: Re-Entry n
minih45193minih45193Deset minut do půlnoci (1983) 
10 to Midnight n
minih58160minih58160Fame – cesta za slávou (2009) 
Fame n
minih20400minih20400Taffin (1988) 
Taffin n
minih43599minih43599Leprechaun: Back 2 tha Hood (2003) [Video] 
n
minih62802minih62802V síti CIA (2007) [TV minisérie] 
The Company n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

77.3 %
6   - curil
8   - Hugin
10 - vojtam
8   - payo1555
8   - xebece
9   - Milicent
9   - Minnie
4   - Rendys
7   - menderly
10 - JANARYBA
6   - vlakor

TV Program

ČT1 - StarDance VIII ...když hvězdy ...

20:00 - 21:40

72 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

ČT2 - Valdezovi koně (1973)

20:00 - 21:40

72 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

NOVA - Harry Potter a Relikvie Smrti ...

20:20 - 23:00

52 minut již uběhlo
108 minut zbývá do konce

Prima - Perfect Days - I ženy mají své...

20:15 - 22:30

57 minut již uběhlo
78 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599418
Fotografií: 517159
Plakátů: 250328
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Dva životy (2012)

Dva životy
Velice silný příběh o   ženě, kterou dostihla   minulost, která zaskočí   nejen její rodinu.   Námětově snímek velmi   připomíná Hřebejkův více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Želvy Ninja 2 (2016)

Želvy Ninja 2
Kdo by neznal kultovní   kreslený seriál o čtyrech   želvách a kryse co brání   svobodu a pomáhá slabším   proti různým zmetkům. Ten   jsem ve více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Únos letadla (2010) [Video]

Únos letadla
Mockbuster poskládaný z   různých motivů z několika   filmů na podobné téma a   nutno přiznat, že nebýt   značně krkolomného   scénáře a pro více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 3 / 10

Městečko South Park (1997) [TV s...

Salibsburský stejk

Městečko South Park
Jeden z najkontroverznejších   seriálov, a to aj pre mňa.   Nie preto, že je sprostý a   nadáva sa tam. To mi vôbec   nevadí. Problém je v   více >

Autor: volam.sa.pistik

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.761/0.73