Zari
ohodnotit

Horká noc, hořké ráno

Body Shots

Žánr:
Rok:
1999
Délka:
103 minut
„Po nás potopa aneb Sex bez lásky a láska bez závazků.“
Popis / Obsah / Info k filmu Horká noc, hořké ráno
Je sobota večer. Čtyři kamarádi a čtyři kamarádky vyrážejí do losangeleských nočních klubů, aby si užili. Trochu tance, trochu alkoholu a trochu sexu. Nejlépe v tomto pořadí, i když to není podmínkou. Ne všichni ovšem dostanou, co si naplánovali. Nejhůř dopadnou Michael (Jerry O’Connell) a Sára (Tara Reidová), jejichž opilecké hrátky dívka ohlásí jako znásilnění.
Scenárista David McKenna (autor působivého dramatu Kult hákového kříže) a režisér Michael Cristofer (držitel Pulitzerovy ceny za jevištní drama Hra stínů) chtěli vytvořit modelový snímek o milostných vztazích nezadaných třicátníků v současném L.A., což se jim svým způsobem podařilo. Není to však příjemný pohled, a to je třeba si uvědomit, že autoři ve svém díle víceméně pominuli drogy. Jejich vize je nejen pesimistická, ale chvílemi až děsivá. Hlavní postavy pod dojmem hesla „carpe diem“ nehledí na následky a soustřeďují se jen na vlastní potěšení. Jejich životní taktika je vcelku pochopitelná, protože si většinou ráno stejně nic nepamatují.

Režisér Michael Cristofer, který předtím působil jako dramatik a scenárista (např. Čarodějky z Eastwicku) a režíroval pouze televizní snímek o tragickém osudu modelky Carangiové, nazvaný Gia, film ozvláštnil promluvami postav do kamery a angažoval kvalitní herecké představitele. Kromě už zmíněných ještě zaujmou např. Sean Patrick Flanery a Amanda Peetová v úlohách vzájemně přitahovaných právníků a Ron Livingston v roli neustále vtipkujícího Trenta.
Jako kameraman na filmu spolupracoval Rodrigo Garcia, syn proslulého spisovatele Gabriela Garcíi Márqueze, a jedním z výkonných producentů byl známý herec Michael Keaton.

Zdroj: ČT


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Horká noc, hořké ráno
Páteční večer v kalifornském Los Angeles. Čtyři ženy, Jane, Emma, Whitney a Sára, se připravují na schůzku se čtyřmi muži. Obvyklé přípravy jako oblékání a líčení doplňuje rozebírání sexu, co má která ráda a co která očekává od dnešního večera. Muži, Rick, Shawn, Trent a Micky, se připravují podobně. A jak už předurčil počet zástupců obou pohlaví, večer se na diskotéce vytvářejí páry. Rickovi se líbí Jane, Sára se už nějakou dobu nezávazně schází se Shawnem, což ale vůbec nevadí Mickymu, který ji chce tento večer pro sebe. Shawn tedy večer zakončí s Emmou, která si jejich milování vykládá daleko vážněji. A Whitney si odvádí domů na mol opilého Trenta. Večer je pak plně v její režii. Ne pro všechny však noc skončila tak, jak si představovali. Osud jedné dvojice je nejasný, objevují se dvě verze toho, co se stalo, ale která je ta pravá?

Zdroj: Nova


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Horká noc, hořké ráno
Horká noc, hořké ráno - Body Shots.
Štyri mladé ženy sa pripravujú na rande so štyrmi mužmi a hneď od začiatku je im jasné, že nejde o vzťah ale len o sex. Rozoberajú čo ktorá chce atď. Muži sa pripravujú podobne. Stretnú sa v bare, veľa pijú a na druhý deň príde pre niekoho ťažké vytriezvenie. Ocitne sa na policajnej stanici za znásilnenie. Nikto si nevie spomenúť či to bolo dobrovolné alebo nie.
Poučenie: Radšej byť pri sexe triezvy ako sa ráno zobudiť na polícii.


Autor: bobak11

Popis / Obsah / Info k filmu Horká noc, hořké ráno
Stačila jediná noc a Mikovi se zhroutil celý svět. Ještě večer měl všechno. Slávu, peníze, kamarády. A v posteli skončil s ozdobou místních večírků.
Ráno se probudil jako kriminálník, hlavu jako střep, život vzhůru nohama a na krku obvinění ze znásilnění. Kariéra je v troskách, přátelé se k němu otáčejí zády a šance vysvětlit, že se to všechno odehrálo úplně jinak, jsou každou minutou menší a menší. Mikovi nezbývá než aby sám poskládal mozaiku událostí oné horké noci.

Autor/Zdroj: /reklamní materiály videodistributora


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Komisař Montalbano (1999) [TV ...

23:50 - 01:45

94 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

ČT2 - Souboj titánů

00:50 - 01:45

34 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

00:40 - 01:40

44 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

Prima - Policie v akci (2017) [TV pořa...

00:45 - 01:45

39 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Landon J. Napoleon

Napoleon Landon J.

Naposled navštívené:
Landon J. Napoleon

Napoleon Landon J.