Zari
ohodnotit

Hlava v oblacích

Head in the Clouds

Rok:
2004
Délka:
117 minut

Komentáře k filmu Hlava v oblacích

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
Aybi
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 15.9.2007
Tenhle film mě dostal.   Ukázka toho, že v jakékoliv   době i přes rozdílnost   povah může mezi lidma   existovat neskutečné   osudové pouto. Charlize   Theron mě jako Gilda   uchvátila. Už jen ta směs   výrazů, co jí proběhla ve   tváři, když se Guy vrátil   z války, od překvapení,   radosti, že je naživu a   připomínky zrady, byla   naprosto ohromující.
Faye
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.6.2007
Rozhodně na zemi původu,   lechtivý film. Charlize   Theron v roli fatální ženy   Gildy, patřící k té   báječné a bavící se   zlaté mládeži 30-40 tých   let, věřící že ...   „naší první povinností   je ... žít život naplno“.   Okouzlený a lapený Guy   (Stuart Townsend) a třetí do   života a do postýlky modelka   Mia(Penélope Cruz). Do   zvláštního soužití   zasáhne válka ve   Španělsku, kam Guy i Mia   odjíždějí a Gilda   zůstává opuštěná a   zrazená, protože pro ni jsou   všechny války zbytečné a   riskování životů svých   lásek považuje za zradu,   proti sobě samotné. Film o   lásce, radosti, vášni, ale   i o válce a osudu ...   „všechno je předurčeno,   čekajíc ve skrýši,   zatímco čas kvapí“.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama