reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 7.12.2016 a svátek mají Ambrož a Benjamín.

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Hájnikova žena

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 80% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
10.5.2009
Nasudr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
11.2.2011
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.3.2010
sakro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.4.2011
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.3.2008
Tominko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.3.2008
Merry
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
24.10.2007
bobik333
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
2.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih48073minih48073Čtyřicet (2007) 
Сорок n
minih37170minih37170Drž hubu! (2003) 
Tais-toi n
minih9483minih9483Jedenácté přikázání (1988) 
n
minih44010minih44010Neuvěřitelná dobrodružství Italů v Rusku (1973) 
Невероятные приключения итальянцев в Рос n
minih25590minih25590Dva misionáři (1974) 
Porgi l'altra guancia n
minih10132minih10132Kdybych byl tátou (1939) 
n
minih59590minih59590Jordánsko (2007) 
n
minih25966minih25966Stopy na Sitne (1968) 
n
minih32680minih32680Černá kočka (1934) 
The Black Cat n
minih21216minih21216Touha Sherlocka Holmese (1971) 
Touha Sherlocka Holmese n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

80 %
9   - pataamat
9   - Nasudr
6   - MaKy92z
9   - sakro
9   - Area
8   - Tominko
5   - Merry
9   - bobik333

TV Program

ČT1 - Jana Hlaváčová (2011) [TV film...

21:20 - 22:39

58 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

ČT2 - Pološero - Do zbraně

22:00 - 22:25

18 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

NOVA - Námořní vyšetřovací služba (20...

21:35 - 22:35

43 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

Prima - Show Jana Krause (2010) [TV po...

21:35 - 22:45

43 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139604
Osobností: 599614
Fotografií: 517432
Plakátů: 250468
Obsahů a biografií: 128932

Poslední komentáře

Smích z ráje (1970)

inspirativní...

Smích z ráje
Doporučuji ke shlédnutí,   vcelku vyvedená britská   taškařice, vhodná pro   inspiraci, pokud Vás budoucí   "dědici" zlobí. Až jednou   nadejde více >

Autor: Vinz.Clortho | Hodnocení: 10 / 10

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.184/0.164