reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 17.1.2017 a svátek má Drahoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Get Real

Rok:
1998
Délka:
108 minut

Celkové hodnocení filmu Get Real

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 78.6% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
vojtam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.10.2012
xebece
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.6.2007
rockwoman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.10.2012
leunka592
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
9.1.2017
magnetek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
18.6.2016
leopard60
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.12.2007
petuna19
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.3.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih24044minih24044Zóna úniku (1994) 
Drop Zone n
minih47455minih47455Čtvery Vánoce (2008) 
Four Christmases n
minih25499minih25499Big Hit (1998) 
The Big Hit n
minih8697minih8697Hrad z písku (1994) 
n
minih8179minih8179Hellraiser 2: Svázaný s peklem (1988) 
Hellbound: Hellraiser II n
minih51201minih51201Je to i můj život (2009) 
My Sister's Keeper n
minih27465minih27465Univerzální voják: Zpět v akci (1999) 
Universal Soldier: The Return n
minih132147minih132147Kolonie (2015) 
Colonia n
minih28764minih28764Pollock (2000) 
Pollock n
minih36787minih36787Choking Hazard (2004) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

78.6 %
8   - vojtam
6   - xebece
7   - rockwoman
9   - leunka592
10 - magnetek
8   - leopard60
7   - petuna19

TV Program

ČT1 - (?)

12:00 - 12:20

18 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

ČT2 - Chcete je? (2009) [TV pořad]

12:10 - 12:20

8 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

NOVA - Polední Televizní noviny, Spor...

12:00 - 12:30

18 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

Prima - Siska (1998) [TV seriál]

12:15 - 13:30

3 minut již uběhlo
72 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140483
Osobností: 602430
Fotografií: 520512
Plakátů: 252090
Obsahů a biografií: 129533

Poslední komentáře

Claire in Motion (2016)

Claire in Motion
Claire je jistá sama sebou,   své práce a své rodiny.   Jakmile ale náhle zmizí   její manžel, objeví se   kolem něho tajemství a   záhady, že více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Ultraviolet (2006)

Ultraviolet
Já ti nevim...umí Milla   Jovovich něco jinýho, než   ukazovat plochý hrudníček,   sekat hlavy, střílet zombie?   Je to pořád na jedno kopyto.   Jedinou slušnou roli měla   asi jenom v Pátém elementu.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 2 / 10

Lítám v tom (2009)

Absolutně

Lítám v tom
žádný přínos,téměř   žádná vyloženě vtipná   scéna,předvídatelný děj a   konec,ale i přes to vše   takový "milý a příjemný"   film na koukání.A více >

Autor: Máša13 | Hodnocení: 5 / 10

Specialisté (2017) [TV seriál]

Nuda jako vždy

Specialisté
Bohužel podání seriálu je   ubohé, nudné a výkon herců   nepřesvědčivý. Ale tak to   poslední dobou bývá v   produkci TV Nova. Takže   vlastně ani žádné   zklamání. Další   díl...děkuji nechci.

Autor: Duen | Hodnocení: 1 / 10

Théo a Hugo (2016) [DCP]

Théo a Hugo
Syrový příběh o vztahu   gayů, o zodpovědnosti a   řešení daných problémů.   Francouzští tvůrci se s   tím nikdy nemazlili a tak   nám hned na více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.162/0.145