reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Get Real

Rok:
1998
Délka:
108 minut

Celkové hodnocení filmu Get Real

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 76.7% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
vojtam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.10.2012
xebece
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.6.2007
rockwoman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.10.2012
magnetek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
18.6.2016
leopard60
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.12.2007
petuna19
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.3.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih38388minih38388Nebezpečné hry 2 (2003) [Video] 
Wild Things 2 n
minih8055minih8055Hamlet (1996) 
Hamlet n
minih28410minih28410Sestřička Betty (2000) 
Nurse Betty n
minih29123minih29123Jednou se vrátí (1991) [TV film] 
Sometimes They Come Back n
minih12544minih12544Mise (1987) 
The Mission n
minih100756minih100756Láska na druhý dotek (1997) 
Hugo Pool n
minih40572minih40572Madagaskar 2: Útěk do Afriky (2008) 
Madagascar: Escape 2 Africa n
minih108044minih108044Serena (2014) 
Serena n
minih128384minih128384Extraterrestrial (2014) 
Extraterrestrial n
minih25503minih25503Vrtěti psem (1997) 
Wag the Dog n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

76.7 %
8   - vojtam
6   - xebece
7   - rockwoman
10 - magnetek
8   - leopard60
7   - petuna19

TV Program

ČT1 - Postřehy odjinud (1993) [TV cy...

12:50 - 13:00

0 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

ČT2 - Stalingrad: Za Volhou není zem...

12:10 - 13:00

40 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

NOVA - Rady ptáka Loskutáka (2001) [T...

12:35 - 13:35

15 minut již uběhlo
45 minut zbývá do konce

Prima - Big Ben (1996) [TV seriál]

12:45 - 14:50

5 minut již uběhlo
120 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599403
Fotografií: 517141
Plakátů: 250312
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Sice

Vánoční Kameňák
pleáda známých herců a   postav,ale "úrovně" prvních   dílů to nedosahuje.Hodně   špatně nastavená kaše,leč   na vypnutí mozku a relaxaci   při pátečním večeru to   kupodivu stačilo.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Děs!

Vánoční Kameňák
Strašné. Žádný pořádný   vtip a herecke výkony na   zblití. Totální odpad. Ze   Zemana udělán totální   alkoholik (ne, že by si   občas nedal :-) Ale za mně   hodnocení: -8

Autor: Eros83 | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.625/0.602